* Kuigi
konkurents on väga kõva, siis siiski proovida ju tasub – kui sulle
meeldib minu laul “Vajan Sind” ning sa sooviksid seda toetada Reporteri Suvehitt 2014 võistluses, siis oma hääle saad anda siin: http://www.reporter.ee/2014/07/23/renate-vajan-sind/
Olen kõigile hääletajatele väga väga tänulik!
Lisaks loositakse välja kontserdipileteid ja muusikaplaate, seega tasub osaleda!
* “Vajan Sind” Lenny LaVida remixi poolt on võimalus hääletada iga päev, et see jõuaks TOP6 edetabelisse, seda saad teha siin: http://power.ee/dj-show/power-top-6-kell-6/ Taaskord väga tänulik kõigile hääletajatele! Täna oli laul näiteks esimesel kohal 🙂
Ja ongi selleks aastaks Saaremaa Rannapidu läbi! Läksime saarde juba neljapäeval, ettevalmistusi tegema. Laupäeval 21.15 oli minu esinemine. Oli väga mõnus! Tegin esimest korda live’is ka ühte potentsiaalset järgmist singlit (#K) – minuga tuli selleks looks lavale ka räppar… kes kuulis, see kuulis 😛 Muidu võib rahule jääda, publik oli sõbralik, toetav ja laule lauldi kaasa. Kuidagi väga ruttu oligi see kõik läbi… Rahvast oli eelmistest aastatest rohkem, mis teeb väga rõõmsaks. Ise kahetsen tagantjärgi, et oleks võinud ka ikkagi rohkem artiste kuulama minna. Kuna kohapeal jooksmist ja asjatamist oli väga palju, siis lihtsalt ühel hetkel füüsiliselt ei jõudnud. Natukene nägin Sigmat, aga see oli ka peaaegu kõik. Kui üritus läbi sai, siis tekkis tunne, et tahaks nüüd festivali nautima hakata, seega järgmistel aastatel üritan seda kindlasti parandada. Saaremaa Rannapidu on üldse kasvanud üheks kõige oodatumaks sündmuseks aastas ning kogu festivaliala on pidulisele justkui paradiis, tegutsemist ja kaemist on palju. Tagasi mandrile jõudsime teisipäeva südaööks.
Käisin sel nädalal nahaarsti juures ühe konkreetse sünnimärgi pärast, ent arst vaatas ka teised üle. Kuna olen loomu poolest tõmmum, on mul ka sünnimärke omajagu. Miks ma seda räägin, on just sellepärast, et nagu näha, siis viimastel aastatel tegelikult on elu näidanud, et sünnimärkidest võib palju pahandust tulla, seega tasuks käia kontrollis. Kui miski enda sünnimärkide juures avaldab sulle kahtlust, siis kindlasti mine, võta see aeg endale – hea on ju teada, et kõik on korras, ent isegi kui ei ole, siis on võimalus varakult halvale jälile saada. Samuti tasuks iga mingi aja tagant ka lihtsalt kontrollis käia.
Loodetavasti saan järgmises postituses juba rohkem pilte Saaremaa Rannapeost jagada! See pilt tehtud vahetult peale esinemist.
Eelmises postituses rääkisin, et nüüd võib poodides ka “Mu stiihia” nimelisi Coca-Cola pudeleid leida – nüüd ka fototõestus selle kohta. 

Lisa kommentaar