* Minu esimene miljoni vaatamisega laul! https://www.youtube.com/watch?v=-Q0dztCxoSs
* “Vajan Sind” laulul täitus pool miljonit kuulamist! https://www.youtube.com/watch?v=qOQ20RD22u0

Esinen:
20. veebruar Kuressaare, club Privilege
14. märts Põlva, ööklubi Life
Tallinna esinemine klubis Poseidon lükkus edasi 21. märtsile ning toimub klubis Panoraam!

Nüüd on mul ka Instagram, jälgi siin http://instagram.com/renate.saluste


Ma ei ole siia mõnda aega kirjutanud ning kui ma varem olen blogis maininud, et aeg läheb nii kiiresti, siis need viimased nädalad on veel kiiremini läinud. Alates jaanuari lõpust on mu plaanides taas ülikool (algas uus semester) ning kui varem käisin koolis vaid reedel ja laupäeval ning üksikud tunnid nädala sees, siis sel semestril on mul peaaegu, et iga päev pikad loengud ning märtsis tuleb aineid veel juurde. Päevad on võrreldes eelmise semestriga palju pikemad. Tahtsin ju oma koormust tõsta ja see mul ka õnnestus. Kui suudan sel semestril ilusti hakkama saada, siis peaks mul natukene lihtsam olema viimasel õppeaastal ja saan rohkem oma lõputöösse süveneda. Paljud meie kursuselt juba teavad, mis teema nad võtavad, aga mul pole veel aimugi… Selle semestri lõpuks on juba mõistlik omale juhendaja ära valida ja nüüd peangi natukene mõttetööd tegema – tahan ju ilmselgelt teha töö teemal, mis mulle endale tõesti huvi pakuks.
Minu kõige tavalisem päev praegusel ajal ongi selline, et käin ülikoolis, laulutundides ning trennis ja siis ongi õhtu käes. Igal nädalal olen käinud 3-4 korda laulutundides – oleme harjutanud järgmist laulu, mis plaadile salvestasime. Lisaks olen käinud stuudios, #laulkoosräppariga on nüüdseks valmis ning #suvesingel on hetkel tegemisel. Laul, mida laulutundides olen harjutanud sai sisse lauldud teisipäeval ning peagi kuulen sellest loost ka esimest varianti. Uus album jõuab oma valmimiseni aina rohkem lähemale ja varsti on mul muusikast siia rohkem kirjutada. Olen väga põnevil!

Trennist natukene lähemalt… Mulle meeldib ikka erinevaid treeninguid enda jaoks avastada ja siis endale see sobiv leida. Praegune lihastreening/aeroobika ja jooga sobivad mulle muidugi väga hästi, aga janu ka kõike muud uudistada on suur. Eelmisel nädalal käisin sellises trennis nagu shindo. Kuna ma ei paindu absoluutselt, siis peaks see trenn mulle väga hästi sobima, kuna terve tunni jooksul tegeletakse põhimõtteliselt venitamisega. Küll aga ei suuda ma väga kaua ühe kohapeal olla, mis selle trenni puhul on minule miinuseks 😀 Suur soov on järgi proovida ka zumba ning minu kodu lähedal on see trenn ka täiesti olemas, aga siiamaani on zumba trenni päevad mul alati muid tegemisi täis olnud.

Natukene aga minu muudest tegemistest ka. Eelmise nädala kolmapäeval sõitsime üheks ööks Riiga ning järgmisel päeval tulime sealt otse Tallinnasse. Riiast jõudsin napilt ülikooli ning peale seda juba klubisse Factory, kus esines Skrillex. Esinemist ma siiski kahjuks ootama ei jäänud, kuna olin nii väsinud ja otsustasin magama minna. Riias käik mõjus mulle isegi natukene värskendavalt, väike keskkonnavahetus mõjus hästi. Reede õhtul oli veel tunda unevõlga, mis väga kiirete päevade jooksul oli tekkinud, kuid laupäeval käisin juba Tre.ee sünnipäeval Raplas, ööklubis Madhouse. Ma pole ikka väga väga pikka aega käinud klubis nii, et olengi sinna läinud külastajana. Tantsitud sai hommikutundideni. Kuna käin pidevalt ööklubides esinemas, siis lihtsalt ei teki kuidagi tahtmist niisama veel klubisse minna ja eks ma eriline pidutseja ei ole ka.

Kolmapäeval sain esmase huvitava kogemuse kokakoolis, täpsemalt ajakirja Oma Maitse kokakoolis. Teema oli küll “kastmed” ja igakord saab hiljem tehtuid toite ka proovida, aga lõpuks saime koolitust liha-kana-kala valmistamisel samuti, kuna paljalt ju kastet sisse ei lurbi. Palju häid ja lihtsaid nippe sai kõrva taha pandud, loodetavasti varsti saab neid rakendada! Koolitusest sain aimu läbi ajakirja ning kui sinagi soovid nendest koolitustest osa võtta (iga kord uus teema), siis sea sammud ruttu Piletilevisse, kuna näiteks järgmine koolitus on juba välja müüdud, aga ülejärgmistele on veel pileteid saada.

 

Kõik võimalikel vabadel hetkedel ei ole ma unustanud ka raamatuid. Olen varasemalt lugenud “Tõde ja õigus” esimest ja viiendat osa, aga kuna nüüd tekkis eesmärk lugeda läbi kõik osad, siis võtsin uuesti ette ka esimese osa, et mälu värskendada. Peale seda raamatut võtsin endale natukene kergemat lugemist, kuid mõnes mõttes ka harivat – nimelt tellisin  eBayst omale ühe biograafia raamatu Britney Spears’ist ning kuna raamat on ilmselgelt inglise keelne, siis nii mõnigi kord on vaja olnud mõne sõna tähendust Internetist otsida. Nüüdseks olen tagasi “Tõde ja õiguse” juures ning käes on teine osa.

Viimasel ajal olen ka vaadanud läbi kõik filmid, mis ammu olen endale “nimekirja” pannud. Pikalt oli soov minna vaatama kinno filmi “Nullpunkt”, aga siis avastasin, et sellest filmist on tegelikult olemas ka laiendatud versioon, mis on kõigile Youtube’is kättesaadav. Vaatasin kõik osad läbi ja ausalt pani imestama, et kuidas see kõik on võimalik mahutada kahe tunni pikkusesse filmi. Sari oli minu jaoks juba piisavalt mõnusa tempoga.

Muidu veel filmisoovitusi: “Suured silmad”, “Kõiksuse teooria”, “Ei. Tohi. Magama. Jääda”

Tänase postituse lõppu veel ka väike uudis – uues Buduaar teen ajakirjas on intervjuu ka minuga :))

Kel vähegi võimalik, minge valima!

Lisa kommentaar