Eelmistel nädalatel olid mu esimesed esinemised sel aastal. 20.
veebruaril, reedel, esinesin Kuressaares,
klubis Privilege. Läksime
Saaremaale suure ajavaruga, nii et sain end rahus sättida ning ka proovi
ära teha. Minu Instagram’ist on võimalik näha lühikesi videoid tollest päevast: https://instagram.com/renate.saluste
Esinemine oli mõnus, rahvas oli väga toetav. Olin juba selle pooleteise
kuu jooksul ära unustanud, mis see adrenaliin üldse on. Olin pärast nii
elevil kui hotelli läksime – katsu sa siis kohe magama jääda.

21. veebruaril, laupäeval, hakkasime tagasi mandrile sõitma. Sama päeva õhtul esinesin esimest korda Sonda kõrtsis.
Nagu
esimeste kordadega ikka, ei osanud enne esinemist midagi oodata. Rahvas
oli ka seal väga toetav, lausa üllatuslikult, nii et tolle nädalavahetuse mõlema esinemisega
võisin väga rahule jääda.

28. veebruaril, laupäeval, esinesin esimest korda Pärnu kuursaalis. Seal sain üldises pildis esineda natukene vanemale publikule, kui tavaliselt esinen, kuid muidugi oli kohal ka noori.

Vabariigi aastapäeval käisin tõrvikurongkäigul Tallinna vanalinnas. Minu jaoks oli tegu ilusa ja ühtsustunnet kasvatava rongkäiguga. Peaksime rohkem meeles pidama oma kallist riiki ja näitama välja suuremat austust ning seda mitte ainult iseseisvuspäeval. Pühapäeval käisin ka oma kodukandis hääletamas, õhtul vaatasime valimisi. Järgmisel päeval läksin varakult maalt linna, kooli.

Ma pole (vist?) oma selle semestri vabaainetest siin rääkinudki, nimelt võtsin omale sellised ained nagu “Pedagoogiline tegevus lapsehoius”, “Etoloogia” ja “Käitumisökoloogia”. Need on siis ained, mis on õppekava välised, aga baka programmis tuleb valida ka teatud hulk vabaaineid, seega saad võtta aineid kõikidest õppekavadest – vastavalt oma eelistustele. Praegu puutungi kõige rohkem kokku lapsehoiuga. Tuleb teha väikeseid kirjalikke töid ja vaatlusi lapsehoius ning siis justkui lapsehoidja/kasvatajatädi olla.

Eile, teisipäeval oli meil tantsutüdrukutega pildistamine SeeSee fotostuudios. Kuna olen viimasel ajal käinud päris palju tantsutüdrukutega esinemas, siis otsustasime selliste esinemiste tarbeks teha plakatipildid, kus me kõik kolm peal oleme. Kuna meil on ka üks “varuliige”, siis tegime kõiki pilte kolmes erinevas koosseisus. Väike sneak-peek:

Hiljem tegime väikese ajurünnaku, rääkisime erinevatest võimalikest esinemisriietest ning plaanist ka laval midagi sünkroonis tantsida. Mis sellest saama hakkab, eks selgub varsti! Tantsimine mulle meeldib, aga ma ei ole sellega juba aastaid tegelenud, seega eks natukene kardan ka, ent ma usun, et see ei ole midagi ületamatut ning proovi on mul võimalik päris kaua teha enne kui kuskil sellist uut kava esitama hakkame.

Vahepeal on saanud minu laulud edasi arendamist
stuudios.
Oleme hakanud tegelema ka kõige viimase lauluga, mis albumile
läheb. Harjutasin ja harjutan seda esmalt laulutundides ning peagi lähen
ka seda stuudiosse sisse laulma.

Filmisoovitus: “Whiplash”

Lisa kommentaar