1. mai Haapsalu, ööklubi Africa
22. mai
Paide Plaza
3. juuli
Võru, Club Tartu
4. juuli
Võsu, ööklubi Seitsmes Taevas

Jälgi mind ka Instagram’is: https://instagram.com/renate.saluste

Reedel, 17. aprillil, käisin esinemas Pärnus, ööklubis Mirage, kus viimati käisin mitu aastat tagasi. Mäletasin aga, et eelmisest korrast olid head emotsioonid ja lootsin, et äkki läheb nii ka seekord ja ma ei pidanud üldse pettuma, sest rahvast oli palju ja inimesed elasid hästi kaasa ja olid toetavad. Suur aitäh Teile! Tihti kipub olema nii, et kui on tõsiselt hea esinemine, siis ühtegi pilti ega videot ma ei tee ja nii oli ka seekord, kuigi oleks võinud ju teha.(!) Olin tõesti nii nii rahul selle esinemisega.

Järgmine päev enam-vähem lihtsalt kadus kuhugi. Võtsin omale lugemiseks Sara Shepardi “Valelikud võrgutajad” nii esimese kui teise osa ning hakkasin kohe ka vaatama seriaali, mis selle seeria raamatute põhjal tehtud on ja lihtsalt uppusin nendesse. Mulle nii meeldib 😀 Ei ole lihtsalt mingi läila lugemine (ja vaatamine), vaid on natukene krimka hõngu ka sees – ei teagi, mis mul viimasel krimkadega on… huvi on tekkinud!
Pühapäeval võtsin ette omale väikese challenge’i ja käisin Luiteretkel, mis pidi idee poolest olema läbitav kepikõnnil, aga keppe mul polnud ning lõppude lõpuks oli tegu juba kiirkõnni-jooksu seguga ja maastik oli ka päris ulmeline, seega järgmised päevad olid mul kõik kohad väga valusad ja peale distantsi läbimist olin ka täiesti kutu omadega. Õnneks peale esmaspäeva õhtust trenni läks asi natuke paremaks. Praegusel hetkel teen ma päris kõvasti trenni. Nädalas on mul võimalus käia neljal korral rühmatreeningutes ning lisaks veel ise joosta või käia jõusaalis, aga ma tunnen endiselt, et mul pole võhma üldse ja jõudu nagu ka hetkel juurde pole tulnud, seega peaksin veel veel rohkem pingutama…

Eelmise suve lõpus (oli vist suve, kui mitte sügisel) osalesin ühe reklaami filmimisel ning nüüd saan Teile ka klippe näidata:

Muidu lähevad kõik päevad ikka jube kiiresti. Palju on selliseid päevi, kus hommikul ärkad, lähed linna oma asju tegema, õhtul jõuad koju ja varsti lähed magama. Ei saa arugi, kuhu kõik need päevad lähevad. Mai alguses on mul esimesed eksamid ning praegu on kooli jaoks vaja teha ka omajagu kirjalikke töid.

 
 
Minu võrratud tantsijad!

Lisa kommentaar