Eelmisel nädalal andsime välja minu uue singli, coveri “Ola Ola”. Käisime seda sellele eelneval laupäeval esitlemas Tre Raadios ning  neljapäeval koos lauluga “Dilemma” esitamas
ka ETV’s, saates Terevisioon.
 
Minu päev algas juba kell neli hommikul ehk siis väga palju ma magada ei saanud. Üritasin küll varem magama minna, aga see ei õnnestu mul kunagi. 6.15 pidime juba ERR majas olema. Tegime alguses ära proovi ning siis läksin meiki. 7.47 oli esimene ülesastumine, 8.25 intervjuu ning 8.50 teine laul. Olin kõige rohkem just intervjuu pärast pabinas, kuid lõpuks läks kõik nii kiirelt ja sujuvalt. Esimese loo ajal olin samuti närvis; ma küll ei tantsinud, aga väike liikumine oli loole juurde pandud ning suutsin ka väikese vea sisse teha 😀 🙁  “Dilemma” ajal ei olnud enam pabinat. Seekord tundsin end muidu kindlamalt ja paremini kui eelmisel aastal.

Kell kümme olin ülikoolis, kell kaks laulutundides ning kell 4 taas
ülikoolis. Olin loengus nii väsinud, et silmad hakkasid vägisi kinni
vajuma, aga õnneks saime tund aega varem lahti. Laulutundides olen muidu üsna hoogsasti käinud. Nüüd see ja järgmine nädal on mul igapäev vähemalt üks tund. Teeme mulle korraliku rünnaku!
 
Eelmisel nädalal oli minu sünnipäev! Teisipäeval tähistasime Siimuga, kolmapäeval natukene emaga linnas ja
reedel ja laupäeval veelkord ema ja isaga ning vanavanematega ja pühapäeval
sõbrannadega – nii et korralik sünnipäevamaraton oli. Mul on väga hea meel, et väga paljud kohale tulid ning saime teha mõnusad istumised.

 
Hetkel olen ülikoolis, peagi lähen laulutundi ning õhtul trenni. Hommikul tegin ühe klaveri coveri, eelmise nädala lõpus tegin veel kaks – kõik need on allpool kuulatavad. Nüüdsest peaks heli olema videotel väheke parem.

Leave a Reply