Väike aprillinali: http://tre.ee/et/Uudis/Renate-avaldas-uued-lood-ja-labiva-motte-peagi-ilmuvalt-albumilt-Teekond-Hingeni-252

Olen ikka mõnikord mõtelnud, et “vanasti ma kirjutasin siia blogisse iga 2-3 päeva tagant, mis nüüd siis juhtus?”, aga mõned päevad tagasi lugesin taas oma blogi algusest peale tänapäevani läbi ja ei saa tegelikult nii üldse väita. Postitusi tuli jah tihedamalt, aga selliseid sisukamaid tekstiga postitusi oli mõni kuu ainult 1-2; enamus minu postitustest koosnesid ainult videotest, plakatitest või üksikutest lausetest, nii et võrreldes praegusega olen ikka põhjalikumaks muutunud, kuigi jah hiljem, 2012-2013 tegin ka pikemaid sissekandeid ja tihedamalt, aga nüüd olengi hakanud eelistama seda, et teha mingi aja tagant kokkuvõte oma tegevustest – vähemalt minule endale on nii pärast tagantjärele lugedes kõik palju arusaadavam.

Naljakas on ka lugeda enda viie aasta tagust kõnepruuki, kohati lausa piinlik :D, aga ma ei hakka neid postitusi ka kustutama – me kõik oleme noored olnud. Alguse aastatel oleksin võinud aga rohkemgi kirjutada – just neid aastaid oli kõige huvitavam sirvida.
—–
Pühapäeval tegin ma midagi, mida ma olin väga pikaks ajaks unarusse jätnud – peaaegu, et terve aasta polnud ma teinud ühtegi klaveri coverit ning enne seda oli samuti tegevus üsna hõre. See oli varasemalt olnud minu jaoks midagi nii põnevat ja väljakutseid pakkuvat. Kuna klaveri coveritega tegutsesin ma siis, kui mul oli vaba aega ning ühtegi kohustust mind ei oodanud, siis oligi neid hea teha. Arvan, et üks põhjustest, miks nii pikk paus sisse tuli, oligi see, et kui sa ikka tead, et sul on palju asju kuklas, mis vaja ära teha, siis võivadki hobid selle all kannatada. 
Ma ehitasin aastatega omale isegi mingi väikese fännibaasi ning tänaseks on mu kontol üle kuue miljoni vaatamise. Igatahes pühapäeval ma tegingi kaks coverit, ühe laulust, mis mulle praegusel ajal väga hingelähedane on ning teise laulust, mis praegu üldse väga aktuaalne – meie Eesti Laul. Ma ei julge lubada ja arvata, et kas ma nüüd suudan hakata tegema regulaarsemalt covereid, kuid ma püüan.
Oma pisikeses koduses stuudioruumis olin ma üle kolme tunni, lisaks coverite tegemisele aretasime välja ka uue helisüsteemi, mida järgmiste videotega katsetan – seega kibelen juba klaveri taha ja esimesel vabal võimalusel proovin uued coverid teha. Allpool aga selle aasta esimesed coverid:

Lisa kommentaar