Viimane nädal on möödunud taaskord üsna samas rütmis nagu varasemalt. Palju energiat läheb kooli peale, nüüd hakkan ka juba eksamiteks valmistuma ning palju tuupima. Loodetavasti suudan võimalikult palju asju võimalikult vara ära teha, siis jääb kohe koormust palju vähemaks.
Albumiga lahendame endiselt veel mõningaid vormistusküsimusi. Lood on muidu valmis. Sain ka sel nädalal ühel õhtul kokku ühe videotiimiga, kellega pole me küll varem koostööd teinud, aga panime kokku ideid ja mõtteid minu järgmise singli asjus. Ehk siis vaikselt liiguvad mõtted sinna suunda.
Laupäeval olin terve päeva maal. Pidasime vanaisa sünnipäeva ning
tegime korraliku puudelõhkumise talgud. Kokku töötasime umbes 5-6 tundi
ning järgmisel päeval kõik kohad valutasid. Pühapäeval käisime kohapeal vaatamas “Eesti otsib superstaari”.
foto: Liisa Härmson
muah: Maret Ubaleht

Homme kohtume Haapsalus, ööklubis Africa!

Leave a Reply