Aprillikas

Tere-tere üle pika aja! Alustan lühiuudistega!

  • “See Maa” on neljandat nädalat Tre Raadio ja Ring FM edetabelis ning sel nädalal lausa teisel kohal! Wippiii.
  • Selle kuu Pere ja Kodu ajakirjas on meist pisike jutuke.
  • Peale kümne kuust pausi olen esimest korda laval 23. juunil Mändjala jaanitulel!

Nii tore, et see õitsemise aeg on kätte jõudnud, ilmad lähevad aina soojemaks ja päikest näeb rohkem. Päikselistel päevadel on juba hommikust saati selline eriline energialaeng sees. Kärutamas on sellistel päevadel nii mõnus käia, päike muudkui silitab.

12517143_10209246461709500_1317471981_oMärtsi lõpus hakkasime vaikselt tegelema minu uue loo kallal. Selle loo refrääni kirjutasin juba ligi poolteist aastat tagasi, kuid alles veidi vähem kui pool aastat tagasi sai see laul omale salmid ning ühe instrumentaalse sündikäigu. Kui täpne olla, siis alguses isegi mingid salmid seal olid, aga need ei olnud päris need “õiged” ja nii kirjutasingi loole uued salmid. Tegu armastuslooga, nagu ikka, aga täpsemalt räägin siis kui laul ilmub 🙂 Stiililt on tulemas selline tantsubiit. Käisime siis igatahes stuudios ning laulsin vokaalid sisse, kohe ka backid, aga mõned üksikud fillid jäid veel sisse laulmata. Laulmisega kaua aega ei läinud, ent ometi olime tol päeval linnas varasemaga võrreldes üsna pikalt. Esimesed demod on juba ka kuuldud.

Tolle nädala neljapäeval oli minu sünnipäev (31.03)! Aga tähistamise jätsime nädalavahetuseks kui käisime minu maakodus ja kokku tulid sugulased. Paljud polnud veel beebit ka näinud, nii et siis väikest viisi katsikute pidamine ka. Koju tagasi tulime pühapäeva õhtuks. Nädalavahetusega sai ennast jälle lolliks söödud ja muidugi palju kooki-kooki-kooki. Oeh oeh 😀

FullSizeRenderkooknjomm

Äsja möödunud laupäeval sai veel üks istumine tehtud ja olen väga tänulik kõigile, kes kohale said tulla. Oli suur rõõm teid näha, teiega vestelda, järgmiste kordadeni! Laua kattis imeline Eifeli Köök

kringel võileivatortLõputööga olen saanud ka korralikult mütata. Kui selline päev on, mil rohkem saan selle kallal tegeleda, siis õhtuks tunnen, et mu mõistus on lihtsalt nii tühjaks tõmmatud. Eks see ole ikka paras tükk mulle ja kui kunagi õnnestub sellega otsa peale saada, siis on vist küll metsik pingelangus. Olen saatnud tööd veel vahepeal üle vaatamiseks ja nüüd peaksin lisaks parandustele veel ühe suure intervjuu tegema ning siis hakkan varsti otsi kokku tõmbama. Alles oli aega kolm kuud, nüüd vaid umbes kaks nädalat!!! Kooliga seoses tuli üldse vahepeal ette üks üpris ebameeldiv seik – räägin sellest lähemalt teile järgmises postituses. Natukene teeb kurvaks selline asi, et teiste segaduste tõttu peavad üliõpilased kannatama ning lõppude lõpuks ongi üliõpilane kaotaja, isegi kui tegemist oli kellegi teise veaga.

Mis siis veel teinud… Päris mitu raamatut oli vahepeal pooleli jäänud ja üldse ei õnnestunud neid kätte võtta ja edasi lugeda. Parandasin aga selle vea! Varsti lähen otsin midagi uut lugemiseks. Sel aastal üritan jälle ka arbuuse kasvatada. Iga aasta on arbuusid külge ka tulnud, aga olen maha panemisega hiljaks jäänud, kuna viljad on tulnud ikkagi väiksed. Üritan sel aastal kiirem olla.

IMG_0888Seoses sellega, et kahe kuu pärast üle pika-pika aja taas laval olen, vaatasin üks päev oma live kava üle – eks mingid laulud jäävad ikka sisse juba vanemast ajast, aga kavva on tulemas ka uusi laule ja ka mõndade laulude näol uusi lahendusi. Pole ma alates 2010ndast aastast nii kaua lavalt eemal olnud, seega ootan seda esinemist väga väga. Siiski mõte on selline, et suvel veel väga palju esinemisi ei tee, mõned sutsakad. Saladuskatte all võin öelda, et mõned esinemised on veel ka läbirääkimistel, seega on täitsa võimalik, et mind on suvel ka kuskil mujal näha kui Saaremaal. Alates sügisest esinen võib-olla rohkem, aga ilmselt vaatan seda kõike jooksvalt ja lõplik otsustamine toimubki alles vahetult enne. Igatahes põnev-põnev-põnev.

Lisa kommentaar