Kiirinff

Kes on tähele pannud, siis minu blogis parempoolsesse ribasse on tekkinud taas esinemiste kast. Lisasin sinna ka kaks uut kuupäeva: 18. juuni saab nüüd olema minu esimene esinemine peale ligi kümne kuust pausi ning kusjuures ka minu esimene esinemine Taeblas üldse, seega saab kindlasti väga põnev olema! Esinen juulikuus ka Serebro soojendajana Valgas, lisainfo facebook’ist ( https://www.facebook.com/events/963851587055372/ ) või allolevalt plakatilt:

13161476_10201743069214295_1260245711_o

Samuti tuletan meelde, et minu blogi eest on võimalik hääletada Eesti Blogiauhinnate jagamisel. Mind tõsteti vahepeal ringi teisse kategooriasse, seega kui sa leiad, et minu blogi oleks väärt saama häält, siis leiad www.renatesaluste.com eluliste blogide alt SIIT! Kes juba hääletasid, siis teie hääled õnneks kaotsi ei läinud 🙂

2 comments

  1. Mer. says:

    Kas sul on lapsehoidja või hoiab keegi pereliikmetest last? Tundud nii tegus koguaeg olevat ja varsti juba esinemised tulemas 😄

    • RENATE says:

      Hetkel oleme lapse peaaegu igale poole kaasa võtnud – filmimisele, stuudiosse jne. Paaril korral kui mul on olnud midagi sellist teha, mille kestvus max 1,5h, siis on elukaaslane nii kaua beebsuga olnud. Esinemised õnneks valdavalt hilisõhtul/öösel, nii et selleks ajaks on ta ööunes ja nii kauaks jääb ka elukaaslane siis teda valvama igaks juhuks kuniks ma lavalt maas:)

Lisa kommentaar