Ootan

  • Ootan, et need soojad-soojad ilmad tagasi tuleks! Alles oli juba nii mõnus, et oli lootust saada pruuniks teiseks juuniks, aga nüüd tutkitki 🙁
  • Ootan oma lõputöö tulemust, kuigi lubasin endale, et ma unustan ära selle nüüd mõneks nädalaks ja lasen endal olla, aga ikka poeb mõttelõng pea sisse ja ei saa teda sealt välja…
  • Ootan, millal jälle klaveri taha saan. Kuna meil väikest viisi remont, siis kõik võimalikud asjad on tassitud hetkel klaverituppa ja lihtsalt ei pääse ligi. Kibelen aga juba nii-nii väga klaveri taha.
  • Ootan oma esimesi esinemisi sel aastal. Tunne on aga selline nagu lähekski elus esimest korda lavale. Nii pikka pausi pole mul varem olnud, kuid seda rohkem tahan juba lavale. 18. juuni on aga juba vähem kui kuu aja pärast! Sellepärast olengi viimastel päevadel oma laule hakanud läbi laulma – avastasin, et päris mitme laulu sõnad vajavad meelde tuletamist. 18. juunil esinen ka veidi pikema kavaga, seega on kavas laule, mida ma pole varem või siis pikka aega esitanud – saab põnev olema!
  • Ootan, et saaks oma uue loo juba teieni tuua. Järgmisel nädalal algab sõnadevideo tegemine, seega laul ise jõuab teieni umbes 2-3 nädala pärast. Laul muidu on aga juba purkis. Teravad kõrvad võisid seda laulu ka eile õhtul Ring FM eetrist kuulda.
  • Ootan, et mu “Lost” (Teadmata kadunud”) osad juba läbi saaks. On küll põnev, aga ma ei jõua ära oodata, et nad sealt saarelt juba ära saaks (kas üldse saavad?). Omal ajal kui need osad Eesti pealt jooksid olin vist liiga väike, et sellest lummatud olla, ent see laine jõudis nüüd minuni 😀
  • Ootan, et saaks paari tunni pärast hakata Türi lillelaadale minema ning peale seda vanematele külla. Viimane kord, emadepäeva paiku, läks see üks õhtupoolik nii kiiresti, et ei saanud õieti ollagi. Seekord katsun selle vea parandada. Olen ikka üsna suur laadasõber ja mul on nii hea meel, et see periood on jälle alanud – suvelaatade aeg.
  • Ootan, et saaks juba stuudios järgmiste laulude kallal hakata tegutsema. Olen vist veidi kärsitu, pole veel uut laulugi väljas 😀 Aga mul on praegu juba mitu laulu, mida tahaks hakata üsna pea stuudios tegema. Olen nii põnevil sellest, et näha, millist kuju need stuudios võtma hakkavad.
  • Ootan, et saaks juba esimese ujumise teha!

Lisa kommentaar