Kauge noorus 4. osa

31. mai kolmapäev 2006

Pole jälle tükk aega kirjutanud. Kooli lõpp on hästi tihe olnud. Täna oli klaverikontsert. Pabistasin algul küll, aga nüüd on see läbi. Paar korda läks ka sassi. Mängisin “Tears In Heaven”, “Blues Walking”, “Largo”. Pärast sai magusat süüa ja siis tehti pilte ja jagati tunnistusi. Mul olid viied. Klaveris käisin neli aastat. Alates sügisest läheb juba viies aasta. Päris tunnistusele tulevad ka kõik viied. Saan ka kiituskirja. Eile tegi issi mulle MP3 plaadi, millel on 154 lugu! Lahe! Homme on klassiõhtu ja tutipidu. Reedel on aktus ja koju minek. Reedel lähen juuksurisse ja värvin juuksed tumepunaseks.

4. juuni pühapäev 2006

Reedel oli aktus. Sain väga hea õppimise eest kiituskirja ja raamatu. Vanapaberi toomise eest t-särgi ja sporditulemused olid järgmised: kaugushüpe – 1. koht, 250 meetrit – 2. koht, 60 meetrit – 2. koht. Õhtu poole tulid külla vanaema ja vanaisa tähistama minu viienda klassi edukat lõpetamist. Reedel võtsin ka raamatukogust hunniku raamatuid.

Laupäeval käisime Erika rattarallil tantsimas.

Järgmine nädal on mul töölaager, ainult kolmapäeval läheme me Veski-Sillale, kuhu lähevad ainult need, kes on edukalt õppinud. Selle päeva teen järgi järgmisel esmaspäeval. 30. juuni on tantsuesitlus Tallinnas. Augusti lõpus on veel üks töölaager, mis kattub mu aiatööpäevadega (meil oli koolis iga suvi vaja mingi teatud arv tööpäevi teha mõisapargi ümbruses, mis olid rangelt kohustuslikud).

4. juuni pühapäeva õhtul uue päeviku esimene sissekanne

Suvi on käes ja kool on läbi, kuigi ilmad seda küll ei näita. Sinu sisse kirjutab Renate firmast Pastakas (ärge küsige 😀 ). Pastakas kirjutab Renate päevikut ja kirjutab veel ühte välja mõeldud päevikut ning ühte raamatut ilusast tüdrukust, kes saab ühel päeval teada, et ta on võlur. Sealt seiklus hakkab ja demo versiooni on võimalik minu kodus lugeda (ilmselgelt fännasin Harry Potterit 😀 ). 

6. juuli neljapäev 2006

Vahepeal olin ma tantsulaagris Tallinnas. Eile käisin isaga jalgratta matkal. Kokku oli 30 km. Kokku käis mingi 17 inimest. Täna olen ma laagris. Olen ühes toas koos oma pinginaabri ja mingite võõraste uute tüdrukutega. Saime kähku sõbraks. Nad tahtsid ühe tüdruku ära pasteerida, aga nad seda ikkagi ei teinud. Poe sarnast asja siin ei ole, aga pühapäeval toob mu ema töökaaslane meile nänni.

9. juuli pühapäev 2006

Eile pakuti mulle laagris kas ma ei tahaks olla õhtujuht. Olin nõus. Natuke närveerisin ka, et võib äkki ju sassi minna jne. Õnneks ei läinud sassi mul ja ilusti kõva häälega oskasin ma rääkida ka.

17. juuli esmaspäev 2006

Tere päevikukene!

A. läks täna tuttavate juurde ööseks ja tuleb alles neljapäeval. Seni kaua ma loen, kirjutan raamatut, kirjutan päevikut. Need on vähemalt põhitegemised. Täna sai jälle üks raamat läbi. Kui ära kirjutan, siis pean tööd minema tegema. Eile käisin vaatamas Vargamäel etendust “Tõde:ei:Õigus”.

15. august teisipäev 2006

Mul on nüüd breketid! Jama. Mulle pandi breketeid tund aega. Valus ei olnud, aga praegu on veitsu valus ja ebameeldiv. Süüa ei saa teatud asju. Homme teen aiatöö esimese päeva ära koos A.-ga.

21. oktoober laupäev 2006

Ema sünna möödas. Oli suurem pidu. Käisin just Elav Legendi ehk Paradise Grew kontserdil. Küsisin autogramme ka. Need on mu käe peal. Enam ei pese ma seda kätt kunagi!

Lisa kommentaar