Kauge noorus 3. osa

29. september 2005

Juulis millalgil oli skautide ja hundudega Peipsi ääres kolmepäevane laager. Ilmad olid keskmised ja lõbus seal küll ei olnud! Olime telkides. Juuli lõpus oli nädalane laager. See oli täitsa lahe. Olime ka telkides. Lahedad olid diskod, turg ning see, et hundusid ja skaute oli üle terve maailma. Suvel käisime palju ujumas ja mööda Eestimaad sõitmas. Meie klassi tuli nüüd septembris viis uut õpilast.

23. detsember 2005

Esmaspäeval käisime Soomes. Üsna lahe oli. Laevaga sõitsime kolm tundi. Fazerist saime kingikotid kaasa ja saime ka kohapeal proovida. Koju jõudsin kell 2. Klaveritunnistusel olid viied ja koolitunnistusel ka viied. Täna tõime kuuse tuppa!

5. veebruar 2006

Pole ammu kirjutanud! Reedel algas tantsulaager kuni tänaseni. See oli siin noortekas ja ma käisin seal, aga seal oli võimalus ka öösel olla, aga ausalt öeldes on mul hetkel kahju, et ma sinna ööseks ei jäänud, kuna oli juba pealt näha, et neil oli väga lõbus. Eile oli Eesti Eurolaulu valimine. Sai Rootslane oma lauluga. See lugu mulle täitsa meeldis.

Laagris õppisime tantsu Paide jaoks ja õpime veelgi. See on hästi lahe tants. Algul on nagu ballaad ja siis läheb popiks. Alguses olen ma esimeses reas, pärast liigun taha. Poisid tantsivad seal ka vahepeal ja teevad trikke. Kui me saame Paidest edasi Keilasse, siis ma tahaksin, et tehakse uuesti mingi laager. Ma läheks.

8. veebruar 2006

Kaks uudist!

  1. Me saime Paides tantsuvõistlusel oma vanuse rühmas 1. koha. Mul oli tunne, et me saame selle. Saime kommikarbi ja dilpomi.
  2. Me saime Paides tantsuvõistlusel üldkokkuvõttes esimese koha ehk karika ja me oleme maakonna parimad tantsijad! Selles ma ei olnud kindel, kuna selle auhinna välja kuulutamisel osalesid kõik vanuserühmad.

5. märts 2006

Neljapäeval käisime “Kevade” teatris. Laupäeval käisime Keilas tantsimas. Täna lahendasin hommikul ristsõnu.

28. märts 2006

Ma pean minema laupäeval korraks laulma. Neljapäeval on tundide asemel Paidesse sõit olümpiaadile, raamatutest peab otsima õigesid vastuseid. Pühapäeval on lauluvõistlus, kus ma laulan Charlie Chaplini “Naer”.

1. aprill 2006

Olümpiaadil võitsime! Jee! See oli maakondlik, edasi läheme vabariiklikule. Neljapäeval oli minu sünna!

7. aprill 2006

Vahepeal olen lugenud läbi kaks väiksemat ja veel kaks paksemat raamatut. Mul on graafik täiesti täis! Homme läheme Paidesse tantsuesitlusele – kui kõik on ok, siis läheme suvel edasi õigele võistlusele. Pühapäeval lähen Lätti Jurmala veeparki. Järgmine reede-laupäev-pühapäev olen ma Jüripäeva laagris.

17. aprill 2006

Saime tantsuülevaatuselt edasi!

2 comments

Lisa kommentaar