Juulikuu jutud


Heia-hei! Hakkasin täna mõtlema, et põhimõtteliselt on ju juba pool suve läbi! 🙁
Asun aga kohe asja kallale ja räägin oma vahepealsetest tegemistest. Eelmise nädala alguses käisin maakodus, sain ka korra sõbrannaga kokku. Täiesti uskumatu, et oled mu kõrval olnud juba 17 aastat! Olgugi, et me ei näe enam nii tihti kui siis kui me lapsed/tiinekad olime, ent sõprus pole see eest kuhugi kadunud.

IMG_2537Teisipäeva õhtul suundusime Lõuna-Eestisse plakatiringile, tagasi koju tulime kolmapäeva õhtul. Sel päeval käisime Tartus ka ühel teisel detsembribeebil külas. Nii vahva oli kahte sama väikest asjatamas näha.

Neljapäeval ja reedel olid kodus olemise päevad. Minu trenažöör, mille ma juba mitu kuud tagasi tellisin ja mis uhkelt pakis ootas remondi lõppu, sai lõpuks kokku pandud ning sisse õnnistatud.

Laupäeval hakkasime veidi enne kella kuute Pärnu poole sättima. Ei saanud kahjuks seekord heliproovi enne teha, seega Pärnusse jõudes panin lapse magama, sättisin ennast ja seekord oli esinemine võrdlemisi vara – 22.35 läksin lavale. Suutsin juba teist korda selle lühikese esinemisperioodi jooksul oma kõrvamonitori koju jätta! Olin enda peale alguses nii solvunud, aga lõpp-kokkuvõttes läks ikkagi hästi, kuna poleks saanud nagunii kõrvamonitori sätteid paika panna. Esinemine toimus õues ja kuigi konkreetselt lava ees palju inimesi ei olnud, siis laudade ümber oli rahvast istumas päris palju. Peale esinemist sai ka veidi autogramme jagatud ning mõned pildid tehtud. Järgmise päeva hommikul liikusime koju tagasi.

IMG_2771Esmaspäeval käisid mu ema ja vend Tallinnas, seega liitusin nendega ning vallutasime Ülemistet. Pisike S. magas enamuse ajast lihtsalt kärus maha. Eile käisin üle pika-pika aja kosmeetiku juures. Õnneks näonahk pole küll enam nii halb kui ta oli aastaid tagasi, ent aeg-ajalt on vaja ikkagi lasta nägu korralikult ära puhastada. Muidu olen jalgpalli vaadanud, saanud ka veidi lugeda ning muid igapäevategevusi tehes lähevad päevad nii märkamatult, et ei saa arugi.

IMG_2778Aga meie kohtume siis juba sel laupäeval Tartus, Vabankis, kus kusjuures esimest korda olen esinemas ning peale seda juuli lõpus Serebro kontserdil! Algusest peale oli tegelikult plaan suvel veel veidi rahulikumalt võtta esinemistega, seega ilmselt väga palju rohkem mind sel suvel rohkem esinemas ei saa näha. Mõned lahtised asjad on veel õhus, seega ehk siin veel miskit lisandub, ent aktiivsemalt ilmselt taaskord mingi hetk sügisel. Eks annan kindlasti märku. Eelmisel nädalal andsime ka minu uue loo välja, seega kui sa pole veel kuulanud, siis saad seda teha SIIT!

IMG_269613639692_10206637420077701_946687542_o

Leave a Reply