Kauge noorus 5. osa

28. oktoober laupäev 2006

Oleme laagris. Täna algas siin olümpiaad. Saime kõige viimase koha. Olen nii “õnnelik”. Teisipäevast algab tantsulaager.

7. november teisipäev 2006

Uue veerandi teine päev. Eile sain teada, et mu ema tuleb ajutiselt meile vene keele õpsiks, sest vana venku õps läks pensionile. “Klatšimoorid” sain läbi. Nüüd loen “Printsessi päevikuid”.

12. november pühapäev 2006

Mp3 mängija raha on mul koos, aga emme soovitas oodata jõulude ajani, siis on soodukas. Panin omale uued reeglid:

  1. Peale kooli kohe õppima
  2. Iga päev harjutan klaverit!
  3. Kell 21.00 arvuti kinni

30. november neljapäev 2006

Tere uus päevik! Mul on suht vinge elu, kui välja arvata, et mu lemmik tundidesse ei kuulu vene keel ja just siis, kui ma sellest aru sain, pakuti mu emale, lasteaia juhatajale, tööd vene keele õpetajana meie koolis. Vana vene keele õps läks päeva pealt pensionile, nii et oli uut õpetajat vaja. Mu ema oli enne kunagi olnud vene keele õpetaja, aga ma ei arvanud, et ta nüüd võib uuesti vene keele õpsiks hakata ?!?!

Homme on kolm kontrolltööd, loodan, et need lähevad hästi.

2. detsember laupäev 2006

Käisin täna Paides edasisaanute joonistusvõistlusel. Joonistada sai ainult musta tintelpenniga ja teema oli “elukas”. Ma tegin ühe ämbliku keset ämblikuvõrku.

20. detsember kolmapäev 2006

Täna oli klaverikontsert (meil oli iga aasta detsembris ja maikuus klaverikontserdid, mis oli meile kui arvestus, kuid samas pere ja tuttavad said ka meid kuulama tulla, alati oli närv püsti seal). Kõik läks hästi. Kestis üks tund. Sain see veerand ka kõik viied klaveris. Esinesin omast arust hästi. Kõik oli ok! Homme on kaks esimest tundi proovid. Pärast on korvpalliturniir (piparkoogipall). Kell 5 õhtul hakkab koolikontsert ja lõppeb kell 7.

Eile oli jõululaat. Ma müüsin väikest ja suurt popcorni, viineripirukaid ja tarretist. Sain kokku 200 krooni, sendi pealt. Homme on nelja-viielistele viimane koolipäev. Homme laulame laulukooriga ja näitlen ka.

7. jaanuar pühapäev 2007

Ma ei tea miks, aga seekord ei taha ma kohe üldse kooli minna. Pean kogu aeg üksi olema, sest sõbranna on kogu aeg kaheksandike ja seitsmendikega koos. A. läks ka täna ära ja tuleb alles siis kui ta oma vanaema sünnipäevale tuleb ja peale seda alles märtsis. Ema küsis üks päev, kas ma tahan Paide kooli minna, ütlesin et jah. Aga ma ei tea mida ta selle küsimusega mõtles.

23. jaanuar teisipäev 2007

Olen teist päeva haiglas (ma pole täpsustanud, et miks ma seal olin, aga praegu tean öelda, et mul oli tol ajal imelikud kõhuvalud ja kehv enesetunne, mis arvati, et tulid pimesoolest. Öeldi pidevalt, et lõikame välja, aga pole tänaseni pimesoolt välja lõigatud. Pimesoole probleemi järelduseni jõuti aga alles hiljem, enne seda tehti mulle mingi miljon uuringut). Ema tuleb täna järgi. Eile tehti mulle: röntgen kopsudest, võeti veeniverd, hingasin mingit asja, kuulati südant, röntgen minu peast, hingasin mingit teist asja. Täna tehakse veel allergia test ja hingamistest.

29. jaanuar esmaspäev 2007

Kokkuvõte: Neljapäeval käisime Nuputa võistlusel. Saime 6-7 koha. Reedel oli lühendatud koolipäev, oli kolm tundi ja kell 16 algas tantsulaager. Laupäeval oli ikka veel tantsulaager. Pühapäeval tantsulaager lõppes. Pärast oli Tammsaare Rahva Matk, kuhu ma ei läinud, sest olin haiglast saati ikka veel veidi tõbine. Kõige parem on aga see, et ma sain oma vanuserühmas A.H.Tammsaare kirjandusvõistluse laureaadiks!

Lisa kommentaar