Kauge noorus 6. osa

10. veebruar 2007

Kokkuvõte: Teisipäeval oli meil jälle trenn kella 18ni. Nohu on ikka veel. Kolmapäev kooli ei olnud, Paide kultuurikeskuses oli tantsuvõistlus. Olime 7-9. klassi vanuserühmas ja jäime 1-3. kohta jagama. Neljapäeval oli külmapüha, koolis oli väga vähe lapsi. ETV Aktuaalses Kaameras näidati meie kooli külmapühade ajal. Reedel käisime koorilauluga esimesel ülevaatusel. 3 tundi laulsime ja mul on ikka veel nohu. Klaver jäi ära, sest mul oli varasemast üks tund ette tehtud. Laupäeval käisin mata olümpiaadil. Kuuenda klassi vanuserühmas oli 26 õpilast. Jäin jagama 7-10. kohta.

23. veebruar 2007

Eile saime tantsuvõistlusel viienda koha. Eile oli ka aeroobika trenn. Täna algas kell 13.00 klaver ja siis kell 15.00 algas kontsert, kus ma sain kirjanduspreemia 500 krooni. Peale seda mängis Mattiisen klaverit ja hiljem sai puuvilju süüa. Kogun praegu raha, et osta omale teleskoop.

26. veebruar 2007

Järgmine nädal on Keilas tantsuvõistlus ja kunstivõistlus (sain eelmisest voorust edasi).

28. veebruar kolmapäev 2007

Aeroobika oli täna kella 16ni. Kell 17.15 hakkas mul klaver. Harjutasin nii kaua muusikaklassis (kuigi mul oli koju ainult viis minutit kõndida, siis otsustasin ikkagi juba koolimajja minna. Ilmselt väiksemana tundusid vahemaad pikemana või ma ei tea mis värk 😀 ). Järgmine kord on heliredel hindele. Homme on peale tunde ka aeroobika (ehk siis tantsimine). Raamatukogust võtsin täna “Musta kaarna küüsis”.

19. märts esmaspäev 2007

Kokkuvõte: Reedel anti tunnistused, olid kõik viied. Laupäeval olin enamuse päevast niisama. Mõtlesin, et A. võiks juba maal olla, kuna nii igav on. Hommikul käisin aga informaatika olümpiaadil. Seal anti kolm ülesannet, mis koosnesid omakorda väiksematest ülesannetest.

27. märts teisipäev 2007

Just sai läbi inimeseõpetuse tund. Kui ma koju lähen, siis pean kõigepealt aias veidi tööd tegema. Hiljem kui issi koju tuleb, siis läheme metsa puid vedama.

28. märts kolmapäev 2007

Täna sain lõpuks kätte teleskoobi. Hakkasin seda ise vaikselt kokku panema. Varsti läksin aga klaverisse.

31. märts laupäev 2007

Ma olen nüüd 13! Sel aastal on kolm tasemetööd: estas, matas ja viimane valiti loosiga – mussa. Mul on vaja teha järele 2 klaveritundi.

02768392749f61

Lisa kommentaar