Dressfashion 3: 5 kaheosalist kleiti

Plus Size Prom DressesKolmas osa. Ja viimane. Valisin selleks puhuks välja viis kaheosalist kleiti, sest mulle endale väga kaheosalised meeldivad. Katsusin tuua taaskord välja odavamad võimalused ning lähtusin enda maitsest. Kleite on saadaval erinevates värvitoonides, seega kui lõige sobib, aga värv mitte, siis tasub pildi all olevaid linke klikata ning endale meelepärane leida.

BeFunky Collage3

Pean tõdema, et selle kolme postituse lõpuks, mis ma koostöös Dressfashion’iga tegin, langesin ise ka veidike reklaamiohvriks, sest kui vaadata kasvõi neid kaheosalisi kleite, siis nii mõneski kujutaks ma ennast laval ette. Katsun aga oma hobuseid hoida ja rahulikuks jääda, aga tean, et kui kunagi peaks vajadus tekkima, siis ilmselt kiikaksin nende lehele küll.

  1. KLEIT
  2. KLEIT
  3. KLEIT
  4. KLEIT
  5. KLEIT

Leave a Reply