Nuuks nuuks…

Esinen:

  • 31. märts Tartus, ööklubis Vabank
  • 2. juuni Türi
  • 3. juuni Põlva

KAUNIST NAISTEPÄEVA!

Nonii. Kiire pilguheit möödunud nädalasse. Ega mul seekord põrutavaid uudiseid ja tegusid selja taha ei jäänud, aga otsutasin ikkagi sellise väikese ülevaate teha. Möödunud päevade märksõnadeks on “tarkusehamba eemaldamine” ja “gripp”.

27. veebruar, esmaspäeval käisin viimase tarkusehamba eemaldamise opil. Ehk siis kolmanda hamba eemaldamine. Neljandat mul ei olegi ning arst ütles, et ei tule ka. Tore on 😀 Kuna mul eelmisel korral ei hakanud valuvaigistav süst tööle, siis ma seekord lausa kartsin. Arst oli aga eriti hoolikas ja see kohe lohutas mind. Süstid olid alguses vastikud ja valusad, aga hamba välja sikutamine otseselt valu ei teinud. Lihtsalt natukene ebameeldiv oli, kuna tundsin, et midagi suu sees kruvitakse ja välja tõmmatakse. Pärast aga hakkas suus vaikselt valutama ja võtsin ruttu valuvaigistit. Järgmisel päeval oli petlikult hea olla – nimelt sellele päevale järgneval ööl ärkasin üles suure hambavalu peale ja enam magama ei saanud jääda. Jäin alles siis kui valu vaikselt ära kaduma hakkas. Ka järgmistel päevadel andis valu endast aeg-ajalt märku. Pidin ikkagi valuvaigisteid aeg-ajalt võtma, kuigi minu arust eelmise hambaga mul nii hull seis ei olnud. Põhimõtteliselt mida päev edasi, seda halvemaks läks. Sööma pidin väga hoolikalt, ühe suu poolega, väikeste ampsudega ja mitte suud väga palju lahti tehes. Reedeks oli seis endiselt veel suht sama ja hakkasin juba vaikselt muretsema. Kas nii ikka peab? Peale seda läks ühte ainet kasutades olukord vahepeal paremaks, aga uuel nädalal oli seis ikkagi üsna jama.

Et sellest veel vähe ei oleks, siis eelmise nädala lõpus, pühapäeval, tundsin, et kurk valutab vastikult ning mida edasi seda hullemaks läks. Esmaspäevaks olingi haige valmis seega see nädal siiani on möödunud haigusetähe all. Ravin end erinevate looduslike vahenditega ning loodan nädala lõpuks terve olla. Laupäeval ju ka esinemine.

Selletõttu kodus olen küll vaikselt midagi nokitsenud klaveri taga ja ka lugenud, aga suurt midagi eelnevatesse nädalatesse ei jää. Lugesin läbi näiteks Marilyn Kerro “Saatuse peegelpilt” ning Sture Lönnerstrand’i “Ühe reinkarnatsiooni lugu”. Seda viimast ma lugesin küll veidi skeptiliselt, kuid huvitav oli siiski ja ma ei ütle, et ma sellist asja ei usuks, pigem lihtsalt ma pole sellesse teemasse nii väga kunagi süvenenud ja pole ka otsest seisukohta võtnud. See räägib siis uuestisünnist, täpsemalt sellest, kuidas üks noor tüdruk mäletab oma eelmist elu ning kuidas ta oskas ette vuristada asju oma eelmisest elust ning siis hakati uurima, kas see kõik tõesti tõele vastab.

Üks huvitav märge ka sel korral. Kes soovib eriti halba filmi vaadata, siis siit soovitus: “Britney ever after” 😀 Ma kuskil nägin selle filmi kohta uudisenupukest ja siis otsustasin kohe ise ka läbi vaadata, aga ma ikka täiesti pettusin. Jäärapäiselt muidugi vaatasin selle veel lõpuni ka. Võtab see kiirelt kokku Britney Spearsi tee ta murdumiseni. Film oli lihtsalt kehvasti tehtud. Mõte on ju põnev, jälgida teekonda, saada aru, miks asjad nii läksid, aga teostus oli päris halb. Siiski igaühele jääb oma arvamus ja seisukoht ja saate soovi korral ise selle üle otsustada.

Ootan teid laupäeval aga ööklubisse Atlantis! Jagan lava koos Patuse Poolega ning loodan, et tuleb tore esinemine. https://www.facebook.com/events/266550527103083/Ning järgmisel nädalal esinen Pärnus, ööklubis Mirage! https://www.facebook.com/events/677592352447389/

Leave a Reply