Möödunud nädal

Tere juuni! Oh, kuidas mulle praegune aeg meeldib. Õues on soe! Uskumatu. Eesti sügistalvkevad kestab ikka liialt kaua, kuigi see oleks juba parem variant, kui kevad kestaks kauem ja sügistalv selle arvelt vähem, aga ilmselt siis oleks neid erinevaid haiguseid veel rohkem ja sel kevadel sain sellest korralikult isu täis, seega peab vist leppima sellega mis on. Igatahes tore aeg on, hingan seda suveõhku sisse ja olen rõõmus.

Sel korral teen ühe turboülevaate nädalale ja väga pikka juttu ei tee. Laupäeval, 27. mail, käisime Jäneda laadal. Kui terve maikuu jooksul olin ma saanud laatadelt kõike vajaminevat, aga mitte midagi endale, siis Jäneda laadal õnnestus mul paar asja lõpuks endale ka skoorida. Pean tõdema, et ma pole vist kunagi maikuu jooksul neljal laadal käinud ja natukene nagu sain selle viimase laadaga juba isu täis ka. Nüüd ongi hea juunikuus taastuda ja juulis jälle ringi vaadata. Vähemalt ma praegu ei tea ka ühtegi suuremat laata, mis juunis tulemas oleks. See eest on juunis jaanipäev! Ma muidugi pole seda kunagi eriti tähistanud, aga tore on ikka kui selline tähtis päev tulemas on 😀 Äkki sel aastal tähistan siis, eks näis…

Esmaspäeval, 29. mail, oli meil taas akustilise esinemise proov. Tasapisi liigume, mul on hea meel, et meil on vähemalt praegu üsna kindel siht juba silme ees ja erinevad mõtted õhus. Ülejäänud nädal on olnud võrdlemisi rahulik.

Kolmapäeval toimetasin kodus. Leidsin omale uue õmbleja, kodule palju lähemal, nii et olen siin mõningaid asju viinud õmblejale. Lisaks sel nädalal veel korjanud nurmenukke, et oleks hea talvel und-tekitavat-teed juua. Rohinud, riisunud, kokanud, lugenud, muusikat kirjutanud, laulnud, rattaga sõitnud – kõik need tüüpilised asjad 😀 Täna enne lõunat käisin juuksuris, sest juba homme on minu esimene väliesinemine sel aastal! Ehk siis esinemine Türi lauluväljakul, kus toimub Kesk-Eesti suve suur avapidu. Ja juba sellele järgneval päeval olen Põlvas, Lõuna-Eesti suve suurel avapeol! Seega nädalalõpp tuleb põnev. Vaatan kindlasti oma live-kava üle, mõtlen mida selga panna, valmistun vaimselt. Mõlemal üritusel esinen juba peo esimeses pooles, seega kes soovib kuulama tulla, siis tulge varakult kohale! Jama on ainult see, et viimaste päevadega on mul hääl jälle ragisema hakanud. Räägin, räägin ja siis hakkab ragisema. Ehk siis mingi tõbi jälle hiilib ligi? Nendest on juba ausõna siiber 😀 Loodan aga siiski, et läheb paremaks ja pean nädalavahetuse laval kenasti vastu. Kes aga tahab võita tasuta pääset üritusele, siis veel täna õhtuni on aeg osaleda minu Facebook’i lehe loosis, mille leiad SIIT!

Postituse lõppu mainin ka ära, et minge poodi ja ostke Jäämari jäätiseid, sest need on lihtsalt nii head!

Sel nädalal tahtsin ka üle pika aja teha klaverivideoid, aga nagu needus tuleb aeg-ajalt mul mingeid tehnilisi takistusi ette. Nii ka sel korral. Tegime meie stuudiotoas väiksed ümberkorraldused ning sain ühe suure kapi omale seina, kuhu läks kõik mu pult ja võim, aga nüüd ei ulatu enam mu juhe kaamerani, seega pean lähiajal omale uue pikema juhtme muretsema ning siis saan uuesti videoid teha. Näpud juba sügelevad ja mitu videot ootab tegemist.

Aga vot, hetkel niiviisi lõpetangi ja homme-ülehomme kohtume!

Leave a Reply