Sügis

Mulle meeldib heietada. Ongi käes sügis! Kuigi suvi läks minu jaoks sel aastal liiga kiiresti, siis mingi teatav võlu on minu jaoks igas aastaajas. Ma pean tõdema, et mul praegune külm isegi natuke meeldib – ei ole niiske ja liiga külm, selline mõnus karge. Tean aga, et ilmselt varsti tuleb see porine aeg ka ja seda ma ei oota üldse, see minu jaoks rikub sügise aastaajana ära. Praegu on aga mõnus õues jalutada, kuidagi teistmoodi värskendav ja omamoodi kaunis. Varsti tulevad ka juba jõulud (millal saab loodetavasti vanaema tehtud parti 😀 ), aastavahetus, siis juba kevad ja siis minu lemmik suvi! Võtan aga lühidalt kokku oma tegemised:

Eelmisel nädalavahetusel oli mul kaks esinemist. Reedel esinemine Tallinnas, ühel sünnipäevapeol. Erakatel pole ma just väga palju esinemas käinud, seega alati on need sellised teistmoodi ja lähenema peab ka veidi teisiti. Tegemist oli sellise istuva üritusega, seega eks hullu ei saanud panna 😀 Laupäeval käisin aga juba mitmendat korda Tartu Vabankis, kus naljakal kombel on vist iga kord täiesti uus segment publikut olnud – nii ka seekord. Kuna mul on kavas nii aeglasemat kui kiiremat tantsumuusikat, kui ka mõned cover’id, siis õnneks midagi leiab tantsumuusikafänn omale ikka. Tundsin aga, et just kava lõpupoole hakkas ka publik rohkem kaasa elama.

Minu kleit: CY Riided

Muidu on kahte viimasesse nädalasse mahtunud taaskord paar laulutundi – oleme jätkanud samas rütmis, harjutanud nii akustilise kava laule, kui ka laulu “Suveõhtud”. Lisaks üle pika aja oleme saanud oma akustilise esinemise pundiga kokku ja teinud proovi. Ühiseid proovi aegu on üsna raske leida, muidu teeks neid tihedamini. Üritan aga jällegi uue hoo üles tõmmata ja selle kohapealt aktiivsem olla. Muidu muusikavallas erinevaid mõtteid ja ideid on palju, aga kuniks need mõtted pole veerema hakanud, siis ei taha neist veel rääkida. Praegu, kui stuudios tekib vabamat aega, tahaksin lõpetada ära kaks laulu, mis kevadest saati endiselt meil pooleli. Seejärel peaks mõtlema järgmise singli peale. Laule on mul valikus küll, aga millal ja mida välja anda, seda ma veel päris kindlalt ei tea ja pean mõtlema. Igatahes püsige lainel!

PS! Tre Raadio ja Ring FM on pannud käima kihvti talendikonkursi, kõik vajalik info on alloleval plakatil kirjas, aga kui sinus voolab laulmiseverd, siis võta osa, sest see võib olla sinu võimalus!

Lisa kommentaar