MYSNACK – 1. advendimäng

Soovin sel aastal jätkata traditsiooni, mis sai alustatud eelmisel aastal. Nimelt jutt siis advendimängudest. Eelmisel aastal olid need väga edukad ning loodetavasti pakkusid ka võitjatele rõõmu. Sel aastal olen taaskord leidnud mõned kihvtid tootjad, et siis nende kaupa teie seas välja loosida ning ka veidi tutvustada.

Ma usun, et kõik me oleme söönud kuivatatud puuvilju. Aga kas ka külm- ja vaakumkuivatatud puu- ja juurvilju? See tehnoloogiline erinevus muudab minu arust need puuviljad nii palju maitsvamaks, et kindlasti tasub proovida ja katsetada! Tasub proovida ka siis, kui mõni puu- või juurvili ei ole just lemmikute seas, sest ühe juurvilja näol mina üllatusin, räägin sellest kohe ka lähemalt.

Kui kuivatatud puuviljad on üldiselt nätske tekstuuriga, siis külmkuivatatud puuviljad hoopiski õhulised, samas siiski ka kergelt krõmpsud ning mulle endale isiklikult tundub, et ka maitse on intensiivsem. MySnack sortimendiga olin juba varasemalt tutvust teinud. Kõige tihedamini on minu ostukorvi rännanud kuivatatud banaanilaastud ja maasikad. Nagu ennist juba ütlesin, on nende tekstuur tavaliste kuivatatud puuviljadega võrreldes erinev. Maasikad olid mõnusalt õhulised ja suus-sulavad, banaanilaaste on võrreldes tavaliste kuivatatud banaanilaastudega palju kergem süüa, sest need pole nii kõvad. Samuti lööb sellisel kujul välja palju paremini banaani magusus.

Banaanilaaste on saadaval kahte erinevat sorti, esimene neist on see sama ülalnimetatu, teine on maasikapuruga kaetud banaanilaastud. Väga huvitav variant! Minu suureks üllatuseks maitses mulle isegi brokoli 😀 Ma pole lihtsalt brokoli fänn, aga sellisel kujul läks täitsa kaubaks küll.

Julgen kindlasti soovitada ka veel krõbedat mangot ning kookoslaaste krõbeda karamelli ja meresoolaga (karamelli valmistamiseks on kasutatud suhkrut ning lisatud ka veidi soola). Viimane neist on eelnevatest väheke erineva olemusega. Mõnus on neid snäkke kas niisama krõbistada või siis näiteks pudru peale lisada. MySnack kookoslaastude valikus on veel kohvi, šokolaadi, meega maitsestatuid ning tavalisi maitsestamata kookoslaaste.

Üldiselt on kõik tooted igasuguste lisaainete vabad, pakis on ainult konkreetne puuvili. Lisapluss ka selle eest, et tegu on GMO vaba toorainega. Mõningate üksikute toodete puhul on lisatud vaid väheses koguses maitseaineid. Lisaks tänu oma tootmismeetodile on tooted säilitanud oma mineraalid ja vitamiinid. Sellepärast on neid hea anda ka lastele ja ise olen ka seda teed läinud, et kui vaja lapsele midagi näksimist näppu anda, siis eelistan puhtaid tooteid ning seetõttu on need snäkid ideaalsed. Rohkem põnevat valikut leiad MySnack e-poest, lisaks hoia kindlasti silm peal nende Facebook’i lehel.

Homme läheb minu Facebook’i lehel käima auhinnamäng, kus on võimalik võita karbike erinevate MySnack toodetega + minu CD. Seega ole valvas ja head loosiõnne!

Lisa kommentaar