TILK! NAHAHOOLDUS! – Näärimäng

Advendimängud on möödas ja läksid väga hästi, kuid selleks, et saaks sellele pühadetrallile mõnusa punkti panna, on mul veel välja pakkuda viimane mäng, seekord siis näärimäng. Viimaseks koostööpartneriks on Tilk! Nahahooldus. Ilmselt eelkõige mõeldud naistele, aga nende sortimendis on mõeldud ka meeste peale, seega tasub ka meestel lugeda ja uurida 🙂Tilk! kreemid paistavad silma selle poolest, et koosnevad bioaktiivsetest koostisosadest, mis on pärit otse loodusest. Ilmselt ei tasu mainimist ka see, et tegu on Eesti tootjaga ning tootmisel kasutatakse otse Saaremaa loodusest korjatud väekaid taimi. Ma olen nende kreeme nüüd mitu nädalat katsetanud ja üleüldiselt meeldib mulle nende näokreemide juures see, et kui tavaliselt on minu naha puhul ohuks see, et paari päeva pärast on näonahk punne täis (ja sellepärast ma ka näokreeme kasutan ainult siis kui väga suur häda käes), siis nende kreemide puhul seda siiani juhtunud pole. Mul on olnud raske leida endale sobivat kreemi, kuna mu nahk pole kuiv, aga pole ka rasune ja kombineeritud rahale ma ühtegi sellist õiget leidnud pole. Eriti on seda tunda olnud öökreemide osas, mida olen ikka varasemalt ka proovinud. Olen aga positiivselt üllatunud – nii saab minust isegi kreemitaja 😛  Spoon Me öökreem on selletõttu rännanud minu käeulatusse, et saaksin seda ikka ja jälle endale peale panna.

Sama lugu on Regenerate Me näokreemiga kombineeritud nahale. Ühtlasi on sellel kreemil nii mõnus lõhn. Kreemi põhikomponentideks on porgandiõli, mandliõli, sheavõi ning kibuvitsaseemneõli. Mulle meeldib, et kõik nende kreemid on kergelt vahused. Nii jääb nahal peale kreemi peale kandmist ka õhulisem tunne. Tilk! näokreemid aitavad parandada nahatekstuuri, siluda peenikesi kortse ning ühtlustada nahatooni ja anda oma jumele terve sära.

Mainimist tasub kindlasti ka Love Me kätekreem. Kui eelmine kreem lõhnas minu jaoks juba väga hästi, siis selle kreemi puhul oli minu esimene reaktsioon “see lõhnab nii hästi, et ma tahaks seda süüa!”. Ma isegi ei mäleta, millal viimati mõni kreem nii hästi lõhnas, see tsitruselõhn on lihtsalt nii hea ja nii ehe. Pean tõdema, et kuna selle lõhn on nii mõnus, siis panen seda mujale ka kui kätele 😀 Ma lihtsalt tahan, et see tsitruselõhn minu juurest ealeski ei kaoks. Muidugi kreem teeb oma tööd ka hästi, sest on väga hästi niisutav ja imenduv.

Mida sügise/talve poole, seda tavalisemaks muutub, et minu taskutesse rändavad hügieenilised huulepulgad. Rändas ka Tilk! Taimne huulepalsam Kiss Me, mis oma ülesannet kenasti täidab. Lisaks niisutusele annab huulepalsam huultele ka kerge läike ning jätab huuled pehmeks.

Kel soov nüüd kohe uudistama minna, siis Tilk! koduleht on ostlemise teinud eriti mugavaks, kuna koduleht soovitab sulle kreeme vastavalt sinu nahatüübile. Valid vaid välja, mis nahatüübiga on tegu ja saad endale sobiva valikuga tutvuda. Vaata lähemalt SIIT! Lisaks on väga tore see, et üle 25€ tellimuse puhul on postikulu tasuta ja seda üle maailma!

Kes hindab looduslikku lähenemist, nendele on Tilk! tooted kindlasti kindla peale minek. Hoia kindlasti silm peal nende Facebook’i lehel. Ning homme läheb minu lehel siis käima viimane mäng, kus ühel õnnelikul on võimalik see sama komplekt võita, millest ülal juttu tegin. Ole valmis www.facebook.com/RenateOfficial

Lisa kommentaar