Juuni 2018

Esinen: 20. juuli Vändra


Tere-tere-tere! Suvi on täies hoos ja nõnda märkamatult ta meist ka mööda vuhiseb. Natukene juttu mõningatest asjadest, mida juunikuu jooksul tegin:

Esinesin Kose jaanitulel. Oli väga tore üle pika-pika aja lavalaudadele saada. Samas aga tundsin, et tahaks juba midagi uut laulda ning mitte ainult vanu laule laulda, kuigi nagu ka eelmises postituses mainisin, siis tundub, et “Suveõhtud” on läinud sellel suvel nö. teisele ringile ning kruvib üsna hästi edasi. Olen mitmeid jutte kuulnud, kuidas see laul levib ka põhikooli noorte seas (kuna minu kuulajaskond on ju pigem selline 22+) ning kuidas seda laulu on ka kooli aktustel lauldud – väga vahva! Esinesin Kosel üsna hilja, umbes poole kolme paiku öösel. Tore oli aga, et rahvast jagus kuni peo lõpuni ning minu esinemise ajal oli veel palju neid, kes said kaasa laulda. Instagram’i panin ka ühe video:

Muusika stuudios. Ütlen ilustamata, et hetkel pole midagi edasi liikunud. Seda lihtsalt seetõttu, et stuudio kus ma pea kõik oma lood 8 aasta jooksul salvestanud olen, on nüüd kolinud mujale ja sellega seoses on olnud palju ehitustöid jne jne ning sellepärast ka stuudiotöö veidi ootel. Pole hullu 😀 Tegelt on ju kihvt.

Raamatud. Võtsin lugemises “Suur Gatsby”, mis küll alguses tundus mulle veidi raskesti loetav, ent sain sellest peagi üle ning tegelikult polnud üldse nii raskelt loetav, isegi kerge ma ütleks, aga ilmselt alguses tuli nii palju infot seal peale, et ei suutnud endale pilti ette joonistada. Mind aitas see, et võtsin kõrvale filmi ja vaatasin filmi ca. tunnikese ära, et saada aru kes on kes. Soovitan kõigil filmi ka vaadata, väga hästi tehtud, väga head näitlejad ja mulle isegi meeldis see, kuidas oli arvuti-joonistust rakendatud võimalikult loomulikul kujul ja igasugused eriefektid jne.

Teiseks raamatuks võtsin “Ajaränduri naine”, millest on ka film olemas. Seda samamoodi vaatasin alguses veidi filmi ära (kui olin umbes sama palju lugenud) ja nüüd lihtsalt loen raamatut edasi lõpuni, kuigi selle raamatu puhul isegi poleks filmi vaatamine nii oluline olnud, kuna seal pole kohe alguses nii palju tegelasi ja kõik on üsna arusaadav, kuigi see eri aegades rändamine tundus alguses veidi segane. Igatahes praegu tundub põnev ja loen huviga.

Trenn. Juunikuu jooksul hakkasin vaikselt kodus trenni tegema, alguses vähem, nüüd juba rohkem. Et aga asi sujuvamalt läheks, siis avastasin juuni viimastel päevadel sellise app’i nagu “Nike Training”, mida väga kiidan, sest saad endale valida just meelepärase treening-video, kus on kõik harjutused ette näidatud ning iga harjutus on ka üldiselt üsna lühike (30sekundit-1 minut), nii et ei viska ühe asja tegemine üle. Varem tegin oma suva ja netist kogutud info põhjal mingeid harjutusi, aga see oli minu jaoks veidi kaootiline, seega see app sobib mulle imehästi, sest ise seletab, käseb-poob-laseb. Minule kui võrdlemisi trennikaugele inimesele on see ka väga hea lahendus, sest ma ei oska neid harjutusi välja mõelda ning seega on hea, kui need minu eest välja mõeldakse. Avastamist jagub pikemaks – kui üks kava ära tüütab, siis “tõmbad” lihtsalt uue alla ja annad jälle minna.

Aitäh imekauni kleidi eest CY Riided!

Lisa kommentaar