Kodune massaaž

Mõni aeg tagasi rääkisin oma Instagram’is sellisest huvitavast tootest nagu on Pranamat ECO akupressuuri massaažikomplekt. Tegelikult jõudsidki need minuni väga õigel hetkel, sest juunikuu oli mul täis töid, mis koormasid tugevasti selga ning ühel hetkel tundsin, et seljavalu ei kadunud järgmiseks õhtuks ära. Seega… ilmselt olin midagi korralikult ära kurnanud. Kuna just saabusid mulle Pranamati teraapiline massaažimatt ja padi, siis otsustasingi kogu komplektile anda võimaluse mind terveks teha 😀 Pranamati ECO toodanguga olin tegelikult ka juba varem kursis, aga nüüd sain enda olemasolevale matile täienduse padja ja jalamati näol. Ehk et nüüd oli mul olemas komplekt terve keha katmiseks.

Sellega olin juba varem kursis, et need õied on seal megateravad. Kui võtsin omale väikese “katsumuse” sellest matist üle kõndida, siis ega see just väga lihtne ei olnud. Jube terav. Selja taha pannes ja seal peal puhates oli aga mõnus. Parasjagu terav, aga mida aeg edasi, seda rohkem keha ära harjus. Pikemal mõnulemisel tundsin, kuidas keha läks ka vaikselt seest soojaks, justkui mingi õrn surin oleks sisse tulnud. Jätkasin mattide kasutamist ja tegelikult ei läinudki eriti kaua aega, kuniks seljavalu oli läinud.

Nõelravi kui selline on mulle ammu juba huvi pakkunud. Veidi hirmutav on muidugi ka olnud, aga nii palju kui ma lugenud olen, siis on see tundunud mulle huvitav ravitehnoloogia, mida olen tahtnud juba varem proovida. Pranamat ECO matid ongi selles suhtes huvitavad, et oma lihtsa olemusega ühendavad nad idamaise filosoofia kõrgetasemelise tehnoloogiaga. Nii saadki omale korraliku ravi ja turgutustuuri teha otse kodunt!

Matid ongi mul nüüd kenasti ära paigutatud meie verandale. Kui õhtuks tööd-toimetused tehtud, siis on hea nendel mõnda aega lesida ja seda mõnusat suve endale sisse hingata. Meil on sel aastal ikka ilmaga megalt vedanud ja ma hoian ennast väga tagasi, et mitte viriseda selle üle, et liiga palav on 😀 ( miinus viimased päevad mil on natukene jahedam olnud, aga kohe läheb ju kuumaks tagasi!) Sellist suve mina igatahes ei mäleta üldse, aga vähemalt on suvi täie raha eest. Olgu see siis aiatöö või niisama ringi reisimine ja seiklemine, ärge oma tervist ja keha heaolu unustage. Kui tunnete, et vahepeal peate laskma kehal puhata, siis kindlasti tehke seda ning kellel on võimalust ja huvi, siis tasub muidugi ka neid Pranamati matte proovida.  Siit lingilt! või kasutades koodi “RENATE” saad ka soodustust oma ostukorvilt 🙂 Värvivalik on neil päris suur ning kes soovib võib alustada ka ainult ühest matist ning hiljem oma kogu täiendada.

Lisa kommentaar