UUS LAUL “SUVEÕHTUD”

https://muusikaplaneet.wordpress.com/2017/04/25/suveohtud/

http://elu24.postimees.ee/4091281/kuula-renate-viib-oma-uue-muusikavideoga-juba-romantilisse-suvesse

http://melu.goodnews.ee/uus-laul-renate-andis-valja-uue-suvise-laulu/

Osta laul siit: https://itunes.apple.com/ee/album/suve%C3%B5htud-single/id1230065120
Viis/sõnad: Renate
Produtsent: Lenny LaVida
Fotod: Fotoraat @ Albu Mõis
MUAH: Elerin Luuk
Video: Kevin Saks
Väljaandja: Tre Music 2017

Natukene saab laulust lugeda lähemalt ka üleval olevatest pressilinkidelt, aga lisan veel veidike juurde:

Kirjutasin selle loo vist septembris-oktoobris? Eelmise aasta viimane pool oli üldse muusika kirjutamisel kuidagi väga viljakas. Oli selline hea vibe peal ja kirjutasin üsna palju laule. Olen proovinud teadlikumalt arendada endas ka tehnilise kirjutamise poolt ning see laul on üks sellise katsetuse vili. Nagu ma ka varem oma blogis maininud olen, siis sel aastal on mul tohutu suveootus peal (oli juba sügisel) ning seda ka see laul peegeldab. Üsna palju sellest laulust on tõsieluline, aga et riimuks ja oleks vahva on natukene luulet ka vahel 😀 Räägib see ühest suvepeost, kuhu me sõbrannadega mõned aastad tagasi läksime ja kus ütleme nii et mu elu muutus ühe õhtuga, just isiklikus elus ning kõige selle tõttu olen täna siin omadega kus ma olen.

Sõnad:

Ma oodand homset nii kaua,
kell juba tiksub seinal kesköötunde.
Kõik valmis pandud ja laual
on piletid, mis viivad meid siis peole.

Ei tea kas juhus see või tõesti homme
ma läheneda saaksin lõpuks sulle.
Sest ootamas on mind see maagiline päev,
kui imed juhtuvad ja põimuvad me käed.

Üle aasa, üle heinamaa
lähen kaasa sõpradega ma.
Saabub õhtu ja kõik koos siis me
suveõhtul lähme peole.

Üle aasa, üle heinamaa
tantsida siin lõputult võin ma.
Päiksetõusu jääme ootama,
sest suveõhtud on peagi lõppemas.

Ma tantsin kuniks on hommik
ja naudin seda hetke, milles peatun.
Su puudutus minu ihul,
mul tundub kõik mu soovid täide viidud.

Ei tea kas unes see või lihtsalt juhus.
Kuid kõik mis ootasin see tõesti juhtus.
On vastu võtmas mind see maagiline päev,
kui imed juhtuvad ja põimuvad me käed.

This entry was posted in Elunurk.

2 comments

Lisa kommentaar