“Vajan Sind” nüüd kõikidele soovijatele ka iTunesis üleval! Lisaks on võimalik soetada omale Lenny LaVida radio ja extended remix ning Spire dnb remix!
https://itunes.apple.com/ee/album/vajan-sind-ep/id888934904 

Juba 150 000 vaatamist 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=qOQ20RD22u0 

Ma olen tagasiii! Ega ma tegelikult ju kuhugi kadunud polnudki, aga vahepeal tekkis päris pikk paus eelmisest postitusest. Eks on palju tegutsemist olnud ja samuti olen ka “akusid” laadinud ning uut energiat endasse kogunud. Igatahes juttu (nii palju kui veel meeles on), mis toimunud on:

13. juunil, reedel oli Rapla Suvekontserdite 2. osa, kus abis käisin. Järgmine ning viimane kontsert toimub 10. juulil. Tegu on väga kauni kontsertsarjaga, seega soovitan kõigil kohale tulla – viimane võimalus! Eelmine nädal külastasin üle pika aja ka kosmeetikut. Veel aastaid tagasi käisin kosmeetiku juures korra kuu-kahe tagant, peale seda oli mõnda aega näonahk juba parem, ent nüüd pole ma peaaegu aasta otsa seal käinud ning näonahk juba karjus kosmeetiku järele. Peale protseduure olin muidugi näost päris kohutav, ent see läks paari päevaga üle. Nahk on praegu parem kui enne, ent kindlasti pean ka juulikuus uuesti minema. Siiski ei saa ma lootma jääda vaid näohoolduste peale, kuna probleemid algavad ju ikkagi inimese seest, seega üritan aru saada, mis nii sassi on läinud, et näonahk kannatab; samuti sain ma kosmeetikult häid mõtteid, mida arvesse võtta.

Ülikooliga on mul selleks õppeaastaks KÕIK! Uskumatu, kui hea olla on. Sain esimese aastaga kätte 65 eap’d ja olen kindlasti uue õppeaasta suhtes juba palju targem ning jagan seda avatud õppe süsteemi ka paremini. Mis on jama, on see, et kõik eksamid kipuvad sinna semestri lõpu poole kokku kuhjuma, muidu oleks inimlik võtta ka semesteris rohkem aineid ning ülikooliga “kiiremini ühele poole saada”, kuid praegu siiski üritangi hoida seda tempot – nii peaksin kolme aastaga baka ära tegema (ehk siis kaks aastat veel). Kõik ained, mille pärast tohutult pead valutasin, sain esimese korraga tehtud ja tõesti… hea on olla! Olin nii õnnelik, kui viimase aine tulemused teada sain, et hakkasin juba sügiseks endale aineid ära valima 😀 Eelkõige uurisin, milliseid vabaaineid võtta, siiamaani olen võtnud ainult kohustuslikke ning valikaineid, kuid nüüd on plaan võtta midagi hoopis teistsugust lihtsalt enda harimiseks ja huvi rahuldamiseks – eks sellest lähemalt siis juba paari kuu pärast.
Olen vahepeal tutvunud lähemalt sellise taimega nagu nõges. Esmalt proovisin järgi nõgeseleotist juustele. Peale nõgeste keetmist ning selle vee potis seisma jätmist muutus leotis mustaks ja ega see ei kutsunud küll juukseid sinna pistma, lisaks polnud ka lõhn kõige meeldivam – katsetasin igatahes ära ja ega hetkel ma küll ei oska öelda, kas mu juuksed nüüd ilusamad, paremad, tervemad on, aga nagu ikka, peab ilmselt ka seda leotist sagedamini kui ühe korra tegema, et see tulemusi annaks. Samuti proovisin teha nõgesekotlette, mis olid täitsa söödavad. Nõges pidi väga tervislik olema! Retsept siit!
Vahepeal on olnud mul 3 esinemist:
1) Suure-Jaanis, käisin
seal esinemas esimest korda ja olin meeldivalt üllatunud. Nagu ikka, uutes
kohtades kipun ma väheke “pablama”, ent inimesed olid väga siirad,
elasid hästi kaasa ning pärast sai ka pilte teha / autogramme jagada.
2) Hiiumaal, Carribas, samuti esmakordselt ning Hiiumaal üldse käisin ma viimati nii ammu, et seda aega enam ma ei mäletagi. Saal oli täis, inimesed laulsid kaasa ja väga hea meel on esinemistel näha, et mu kõige uuemat singlit “Vajan Sind” lauldakse juba kaasa. Kuna üldiselt on mu lood kõik üsna tempokad ja nende laulude järgi on kergem kaasa tantsida, siis alguses ei kujutanud ma üldse ette, kuidas ja kas ka “Vajan Sind” saatel hakatakse tantsima. Huvitav ongi näha, kuidas juba esimestest taktidest saati hakkavad inimesed hoopis teistmoodi tantsu vihuma võrreldes mu vanemate lugudega. Vägev!
3) Saaremaal, Mändjala Jaanituli, esimest korda Mändjala Jaanitulel, üldse nagu näha, siis kõik viimased esinemised on mul olnud huvitavad uued kogemused. Rahvast oli rohkem kui oleks arvanud, et tuleb ning sellevõrra mõnusam oli ka esinemine. “Vajan Sind” laulsin kaks korda ning muidu saab esinemisega rahule jääda. Seal kandis olen vähem kui kuu aja pärast uuesti ning siis juba Saaremaa Rannapeol!

Kui siin märtsi lõpus jäid soiku Internetivabad päevad, siis nüüd on plaan see traditsioon taas elustada, esialgu jälle igal pühapäeval. Homme on tõenäoliselt taas ka Pärnusse sõit ning esmaspäeval loodan sõbrannat ning tema pisikest näha. Aeg lippab ikka nii kähku, juba on kuu aega möödas meie eelmisest kohtumisest.

Minu edasistest plaanidest nii palju, et taaskord on
tulemas päris huvitavaid tegemisi, täpsemalt saan neist rääkida mõne nädala pärast! Järgmises postituses kirjutan ka sellest, mis stuudios toimumas on!

Midagi kreemisõpradele ka, see toode on lihtsalt imeline!

Lisa kommentaar