Pühapäeval käisime vaatamas Eesti – Inglismaa mängu. Tegelikult oli mäng ju hea ning põnev ja mina arvan, et Eesti koondis oli väga tubli!

Teisipäeval käisin lauluõpetaja juures. Harjutasime uut ballaadi (see sama, mille tausta eelmisel nädalal lõplikult sisse sain mängida) ning hiljem läksin stuudiosse, et see laul sisse laulda. Viimasel ajal on trend selline, et laulame alguses ainult peavokaalid sisse ning lisahääled alles siis, kui peavokaalid kõik paigas on. Nii oli ka seekord. Mulle endale on hakanud see ballaad just viimasel ajal rohkem meeldima – võrreldes selle ajaga kui ma ta kirjutasin, suve alguses. Muidugi meeldis ta mulle ka siis, aga praegu on nagu teistsugune side tekkinud selle looga. Loodan, et ka arranžeering loole tuleb mõnus – selle osas on mul ka paar uut ideed, millest räägin Teile lähemalt juba siis, kui need ideed tõelisteks hakkavad saama 🙂 Peale stuudio külastust sättisime end Pärnu poole ning jäime sinna
ööseks.


Reedel käisime teatris. Viimane kord sai käidud vist aasta tagasi, oleks tore ikkagi käia tihedamini. Seekord sattus ka päris hea komöödia – “Rahauputus”.  http://www.draamateater.ee/rahauputus Tegu on muidugi sellise etendusega, kus peab päris pingsalt jälgima ja kaasa mõtlema, sest vahepeal läks see skeemitamine seal ikka päris hulluks ja erinevaid kihte oli ka päris mitu. Julgen igatahes soovitada! Peale etendust liikusime Club Cinemasse, kus oli Tre Raadio hooaja esimene klubipidu – Retroöö koos NANCYga. Polnud teda varem live’is näinud, seega sain Eesti artistide kohapealt veel ühe “linnukese” kirja 😀
Olen viimased nädalad teinud rohkem tööd iseendaga. Üritan ennast
natukene rohkem sellest praegusest Interneti-sotsiaalmaailmast välja
lõigata. Piiran oma Interneti aega rohkem ning piiran ka aega palju ma mõnel
konkreetsel lehel võin viibida. Otsustasin ka, et hakkan uudiseid rohkem lugema
füüsilisest lehest, kui Internetist. Tunnen, et viimastel kuudel on see
õige flow väheke kaduma läinud ning üritan seda vaikselt taastada. Iga
päev peaks inimene ikkagi ka tegelema asjadega, mis talle kasuks
tulevad, mitte seda päeva nö. “raisku laskma”. Muidugi on päevi, kus
tahad lihtsalt vedeleda ja lihtsalt olla, aga sellest ei tohi saada
harjumus. Igatahes sihid on mul silme ees ja kuigi ma olen vaimsel
tasandil sellega juba viimased 1,5 aastat päris palju tööd teinud, siis
nüüd suundun juba rohkem tegude poole (ja eks vaimsel tasandil kindlasti ka edasi ja edasi…)

Kui natukene veel rääkida sellest, mis vahepeal teinud olen, siis ei saa üle ega ümber koolist. Kodutöö, mille kallal hiljuti omajagu müttasin, sai omale ka teise osa ning täna oli ka selle kaitsmine. Ausalt öeldes olen ma hetkel väga väga õnnelik, sest mul läks paremini, kui ma üldse oleks osanud ealeski ette kujutada. Või noh… olin täna hommikul veel tund enne kaitsmist seisukohal, et ma ei taha seda teha ning loobun seetõttu osadest punktidest, kuna ma polnud üldse endas ja oma töös kindel. Küll aga läks aeg edasi ning meil õnnestus töö kaitsta ära kahekesi ja ise arvan, et ega ma pikalt ei jutustanudki, aga punkte selle eest sain päris hästi. Kui eksam kohustuslik ei oleks (mis alles tuleb paari kuu pärast), oleks mul see aine juba arvestatud just nende eelnevate tööde tõttu, mida oleme pidanud tegema. Seega… wippiii! Selle ainega on nüüd eksami poole pealt natuke lihtsam, tean, et läbi saan niikuinii.

Lubasin eelmises postituses, et ehk saan seekord juba natuke rohkem muusikast jutustada, aga pean kahjuks oma sõnu natuke sööma. Küll aga on uueks nädalaks plaanid tehtud ja loodetavasti nende plaanide tagajärjel saan juba uues postituses edusammudest väheke rohkem rääkida. 

Loodan, et saate mind endiselt aidata ka kahes hääletuses.
Esimene on Reporteri Hitid 2014, kus laulul “Komeedid” on õnnestunud endiselt nimekirjas püsida ( Mida kõrgemad punktid, seda parem. Punkte saab anda SIIN! )
Teine on TOP6 kell 6, kus osaleb laul “Vajan Sind” ning sellest Lenny LaVida remix. Seda laulu saab toetada SIIN!

Lisa kommentaar