Esinen: Türi Summerjam, 31. juuli
Täiesti uskumatu, et eelmisest postitusest on juba kaks nädalat möödas. Aeg on minu jaoks vahepeal ikka väga kiiresti lennanud. Pean proovima siin tihedamini käia ning oma mõtted kasvõi esialgu mustandisse kirja panema, sest kui lõpuks postituse kirjutamiseks aega leian, siis on juba pooled asjad, mis vahepeal tehtud, meelest läinud. Ringi sõitmist ja müttamist on olnud päris palju, selliseid niisama vedelemise hetki on olnud üsna vähe.

Tõrva esinemine oli väga väga mõnus. Ma polnud seal esinenud juba mõnda aega ja rõõm oli näha, et kohale oli tulnud palju fänne, kellel laulusõnad ilusasti peas 🙂 Peale esinemist sai umbes pool tundi ka teha pilte/anda autogramme. Sain sealt väga hea energialaengu.
 
foto: Kairika Viiding
foto: Kairika Viiding

Järgmisel päeval sõitsime minu maakoju, kus kõigepealt läksime avatud talude päevale ehk siis kohalikke talusid uudistama. Eelmise nädala teisipäeval käisin veel uuesti maal. Sain kokku sõbrannadega ning sai niisama perega sellise mõnusa päeva veedetud. Üle pika aja oli ilus ilm ka ning sai mõned klõpsudki tehtud :))

 
söbraga
 

Laupäeval käisin oma elu esimeses pulmas! Soovin siin kohal veelkord kuhjaga õnne Sulole ja Katrinile. Minu jaoks oli seega kõike väga huvitav jälgida, kuna mul polnud halli aimugi, mida pulmades tehakse. Pidu oli muidu väga ilus, lõbus, hea seltskonnaga. Kaunis, kaunis!

Olen end taas raamatute lainele viinud. Vahepeal polnud tahtmist üldse lugeda, aga nüüd jälle täie hooga 😀 Otsustasin lugeda läbi kõik “Süvahavva” raamatud, ent enne värskendada oma mälu esimese osa näol. Raamat on väga kaasahaarav ning kibelen juba teist osa laenutama. Lisaks lugesin läbi Reeli Reinaus “Suhkrust ja jahust”. Alguses tundus see raamat kuidagi väga pidune ja vahepeal hakkas lausa paha; kurvastusega mõtlesin, et kas nüüd peangi terve raamatu sellest läbi lugema. Varsti sain aga aru, et asjal on ka sügavam tuum ja tegelikult oli sellel lool väga hea point ja sõnum, seega julgen ka seda soovitada.
 

Loo “Vajan Sind” poolt saab hääletada ka Poweri Top6 saates siin: http://power.ee/dj-show/power-top-6-kell-6/

“Eesti TOP 7” saates jõudis muusikavideo “Egoist” teisele kohale! Olen Teile tohutult tänulik, et olete viitsinud hääletada 🙂 Taaskord saab oma toetust anda siin: http://etv2.err.ee/l/kultuur/eesti_top_7

Meenutus Mändjala jaanitulest

Lisa kommentaar