Moenurk: SheIn koostöö vol. 1

Avanes võimalus teha väikest koostööd netipood SheIn’iga.

Eks ikka netist tellides teinekord kardad, et kas saad ka sellise asja nagu ta pildi pealt välja näeb. Olen varasemalt eBay’st tellinud kleidi pähe omale nii mõnegi “põrandalapi”, kuid eks aja jooksul on tekkinud ka mõned nipid, et mitte uuesti ämbrisse astuda.

Saadeti mulle igatahes selline tore värviline kimono. Muidu mulle väga meeldib, ilusad värvid, mõnus õhuline materjal – rohkem kasutust leiab kindlasti kevadel/suvel, ent praegu kui pole veel väga külm, saab ka kindlasti näiteks koolis kanda. Väikse miinusega lihtsalt on juhtumisi minu eksemplaril need narmad/niidid ühe külje pealt omavahel väheke sassi läinud, seega pean natukene enne pusima/harutama, kui saan seda lõplikult kandma hakata. Samuti pole nende narmaste pikkus päris sama võrreldes SheIn kodukal olevaga, ent see mind ei häiri üldse.

Infot hinna kohta ja rohkem pilte SIIT!

Kimono

Lisa kommentaar