Septembri lõpp/oktoobri algus 2015

IMG_1243IMG_1315Kui ma blogi ei peaks, siis ma ei saaks vist arugi, kui kiiresti aeg läheb! Ehmatusega avastasin, et peaaegu neli nädalat pole ma juba sellist tüüpilist “mis-vahepeal-olen-teinud” postitust teinud. Minu nädalad on möödunud linnulennul, paljuski ka rutiinselt. Suure osa võtab ära muidugi kool, millele ma vist igas postituses vihjan. Praktikast on juba rohkem kui pool läbi ning samuti on ka teistes õppeainetes omajagu tegutsemist. Praktikal käin Lääne-Viru Maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonnas ja siiamaani on väga põnev olnud, pean aga hakkama aruannet kirjutama, mis ei tundu üldse enam nii põnev 😀 Lisaks on igas aines vaja teha vähemalt üks suurem kirjalik töö, seega kooliasjadega mul mässamist jagub. Järgmisel nädalal on mul ka esimene eksam…

Mul kipub olema nii, et mida rohkem ma teen, seda rohkem ma jõuan. Olen kodus taaskord rohkem muusikaga tegelenud, nii klaverdamise, kui ka kirjutamise ning niisama musitseerimise näol.

Jõudsin vahepeal lõpuks stuudiosse. Laulsin oma uuele tantsuloole sisse viimased back’id ning lugu hakkab üha enam otsi kokku tõmbama.

See lugu on mulle väga huvitav uus kogemus, sest ma pole vist ühtegi lugu varem kahasse kirjutanud, vähemalt hetkel ei meenu. Nimelt selle loo produtsent saatis mulle enda loomingust erinevaid demosid ning mulle väga meeldis just selle loo taust, aga tol hetkel sel viisi ja sõnu polnud ja endal ei hakanud ka kohe mõni hea idee jooksma. Produtsent siis saatis omalt poolt mingi viisiidee, mida ma omakorda täiustasin ning millele kirjutasin sõnad. Kogu protsess algas juba kevadel, seega on päris pikk tegemine olnud. Uuel aastal loodan selle loo Teieni tuua!

Tegime vahepeal oma traditsioonilisi õunamahla talgusid. Sel aastal olid õunad mingil põhjusel nii ussitanud, seega väga palju mahla ei teinud, ent midagi siiski, hea talvel rüübata!

IMG_1280

INSTA INSTA3fotod: Martin Lätt

Aga uute postitusteni ning kuulake ikka mu viimast singlit “Katkised Inimesed” 😛

PS! “Vajan Sind” lool täitus 700 000 vaatamist! Kuula SIIT!

Lisa kommentaar