SheIn 11

BeFunky CollageHello-hello.

Täna taas väike kollaaž asjadest, mis pärit SheIn lehelt. Valisin välja enda maitse järgi ja lühidalt kirjeldades siis:

  1. Pikem pihaseelik, link SIIN! 
  2. Skater mini kleit, link SIIN!
  3. Käeehe, link SIIN!
  4. Suvine topp, link SIIN!
  5. Kimono, link SIIN!

Ütlen ausalt, et ega ma eriline seelikute kandja ei ole. Esimesel pildil olev seelik jäi aga kohe silma oma kena musterlahenduse poolest. Teisel pildil olev skater kleit on üks näide kleitidest, mis mulle väga meeldivad. Lisaks mõnusalt kirju ka. Kolmandal pildil olev ehete kogumik on just selline paras posu, mida enda käel kanda. Ilmad on juba väga suvised ja mõnusad, seega varsti saab kanda ka juba neljandal pildil olevat toppi, mille sits-sats mulle väga meeldib. Lisaks viimasel ajal on tekkinud mul vist mingi kimono vaimustus, pidin ikkagi ühe siia ka lisama.

Lisa kommentaar