Kauge noorus 7. osa

27. aprill reede 2007

Esta õps oli mingilt eesti keele filoloogilt küsinud kahe vea kohta, mis mu töös oli ja ta luges need õigeks, nii et ma sain esta tasemetöö ikkagi viie! Jee! Vene keeles sain täna sõnade töö eest 5! Täna oli siis rammumehe finaal. Me pidime tantsurühmaga seal alguses tantsima, aga lõpuks ei tantsinud ikkagi. Kolmapäeval on mussa tasemetöö.

2. mai kolmapäev 2007

Täna viisin 298 kg vanapaberit ära. Kokku on viidud 575 kg. Juhin praegu. Homme saab hinnetelehed! Mussa tasemetööd täna ei olnudki, sest meie oma ei ole üle-riigiline ja teeme selle järgmisel nädalal.

10. mai neljapäev 2007

Eile oli kevadkontserdi peaproov, täna kevadkontsert. Pean seal laulma ja tantsima. Täna oli mata tasemetöö, mul oli üks harjutus pooleldi vale, aga õpetaja ütles, et tuleb viis ära. Siis on mul neljasid ja viisi pooleks. Igatahes kell 16.00 pean saalis olema, kuna siis haatakse hääli lahti laulma. Hullud asjad mis veel ees on:

  1. Klaverikontsert
  2. Heliredelite arvestus
  3. Käsitöö tunnid (sest mul on viisi juurde vaja!)

11. mai reede 2007

Mata tasemetöö saingi viie. Eile oli Eurovisioon. Eesti ei saanud jälle poolfinaalist edasi. Peaaegu kõik lood, mis mulle ei meeldinud, said edasi. Ebanormaalne. Laupäeval on finaal. Leidsin arvutist ühe vinge karaoke lehekülje, kus olen nüüd laulmas käinud.

12. mai laupäev 2007

Tulin just õuest kiikumast. Enne niitsin muru. Hommikul käisime Kose laadal. Täna õhtul on Eurovisioon. Teen Eurovisiooni ajaks Gruusia, Soome ja Läti lipud. (Sel aastal võitis Serbia)

14. mai esmaspäev 2007

Mussa tasemetöö sain viie! Kõik tasemetööd olid viied. Ameerika Supermodellis ei läinud seekord keegi välja. Nad lähevad nüüd järgmine kord Londonisse.

17. mai neljapäev 2007

Eile oli klaveri arvestus! Sain viie. See on nüüd läbi. Ainult klaverikontsert veel, aga üritan positiivselt mõelda.

30. mai kolmapäev 2007

Täna käisin ortodondil. Järgmine kord lähen alles augustis. Siis nad võtavad mult breketid ära. Kaks päeva hiljem lähen uuesti, siis nad panevad mulle klambrid.

(hiljem)

Oeh, nüüd on see hull asi möödas – klaverikontsert. Teises loos läks veits sassi, aga klaveritunnistusel olid kõik viied. Tähtsad asjad ees:

  1. Koolinoorte laulu- ja tantsupidu
  2. Aktus
  3. Töölaager mõisapargis
  4. Aiatööpäevad
  5. Teine töölaager
  6. Laulupidu
  7. A. juurde linna minek

31. mai neljapäev 2007

Tuli välja, et homme on juba aktus. Esimene tund on aktus, teine ja kolmas tunnid ja siis läheme sööma ja peale seda Türile ja laualme laulud läbi. Kell 17.00 algab rongkäik, kell 18.00 laulupidu, kell 21.00 saame koju umbes. Praegu vaatan Seitsmes Taevas kordust.

Lisa kommentaar