Yummikommid! + loos

Yummikommid_pildidÜks päev jõudis minuni pakike Yummikommidega, mida ma siin nüüd muudkui nosinud olen ja millest absoluutselt sillas olen. Umbes kolm aastat tagasi hakkasin ma teadlikumalt vaatama, mida endale suhu pistan ning nüüd ikka aeg-ajalt teen enda jaoks jälle mingi avastuse, et mida ei tohiks tarbida. Endiselt on mul aga alles magusaisu ja mida siis teha, et ei peaks pärast süümekaid tundma? Leidsin endale üheks toredaks alternatiiviks YumEarth’i Yummikommid, mis ei sisalda gluteeni, GMO-sid, sojat, kaseiini, piimatooteid, pähkleid, nisu, maisisiirupit ega rasva. Tooted on tehtud naturaalsetest koostisosadest, kus on kasutatud vaid looduslikke lõhna- ja maitseaineid. Kõik tooted on 100% vegan. Lisaks sisaldavad kõik tooted kasulikku C-vitamiini. Tundub täiuslik! Ja mitte ainult ei tundu, vaid ka maitseb niiviisi.

Yummikommid1Väike eelarvamus oli, et äkki pole neil kommidel piisavalt maitset/pole piisavalt magusad. Poes müüdaval kraamil on ju sisse topitud nii palju keemiat, mis need sulle maitsvaks teeb. Esimesena sattus mulle näppu mangomaitseline pulgakomm ja koheselt olid mu eelarvamused purustatud. Ka järgmiste kommidega olin sama meelt – kommidel on mõnus-ehe maitse ning asendavad suurepäraselt ära kõik muud maiustused, mille järele käsi tahaks haarata. Samuti kestis üks komm ka ikka päris kaua, nii et rõõmu jagub kauemaks. Seega ka tervislik võib maitseda imehästi ja ei jää mitte millegi poolest teistele alla, pigem ütleksin, et on isegi teistest üle oma sõbralike koostisosadega.

Purgis, mis minu kätte sattus, on kaheksa erinevat maitset (mustikas, õun, mango, virsik, maasikas, kirss, granaatõun ja arbuus) ning kokku lausa 50 pulgakommi (osta SIIT!) Kindlasti on see pakike ka hea kingiidee, sest pulgakommid on mahutatud ära kenasse purki. Nii et, kes juba vaikselt jõulukinkide peale hakkab mõtlema (nagu mina), siis soovitan soojalt! Hiljem saab väga lihtsalt purgi sisse osta uusi täitepakke. Rõhutan aga, et need purgid on eriväljalase, seega kes omale sellist kombot soovib saada, siis ära lase võimalust käest, kuna muidu võib juhtuda, et varsti on need purgid otsas.

Yummikommid2Kindlasti tasub lastele/nooremale magusasõbrale juba maast madalast rõhutada kvaliteetse tooraine olulisust ning seda, et suhkruga ei tasu liialdada; siiski aga leian ma, et need kommid on väga hea magusa asendaja just täiskasvanule, kuna meie mõtleme juba rohkem sellele, mida toit endas sisaldab ja mida see meie meele ja kehaga teeb – ka täiskasvanud söövad kommi 😉 Lisaks pakutakse ka veidi teravamaid elamusi tšilliga mango-mambo pulgakommide näol ja erinevaid karamellikomme nagu näiteks piparmündimaitselisi mahedaid karamelle. Kogu tootevalikuga saad lähemalt tutvuda SIIT!

Nii et minge kõik jälgige Yummikommide sotsiaalmeediat, et ikka uusimate-huvitavate pakkumistega kursis olla:

Instagram @yummikommid

Facebook @yummikommid

Koduleht www.yumearth.ee

Kes aga sooviks endale ühte sellist purgikest saada täitsa tasuta, siis minu facebook’i lehel on käima läinud auhinnamäng, uurige lähemalt SIIT!

Lisa kommentaar