Farmi jogurtismuutid + 1. advendimäng

Sel aastal tuli mul selline tore mõte, et korraldan oma Facebook’i lehel lähenevate pühade puhul iga nädal ühe mängu. Kokku neli mängu, neli adventi. Ülehomme algab esimene mäng ning esimese mängu auhinnaks on kast Farmi uut jogurtismuutit. Et mängus osaleda, hoia varakult silm peal minu lehel Facebook’is SIIN!

FarmiFarmi on tulnud turule kolme huvitava jogurtismuutiga: Vaarika-banaani-piparmündi, banaani-mango-ananassi-granadilli ja mustika-banaani-kaera jogurtismuuti, millest  viimasele on lisatud ka chia seemneid.

Kiidan kõiki kolme, aga kui peaksin panema meeldivuse järjekorda, siis ilmselt esimese koha saab vaarika-banaani-piparmündi, teise napilt-napilt mustika-banaani-kaera ja kolmanda eksootilisem banaani-mango-ananassi. Esimene koht sai niiviisi antud seetõttu, et pole mina varem saanud tunda jogurtit, kust õhkab piparmünti (ja see meeldis mulle väga). See ei ole selline maitse, mis sulle koheselt ja intensiivselt näkku kargaks, vaid on piisavalt tugevalt/piisavalt õrnalt tuntav ja tajutav ning annab kogu kombole mõnusa värskendava kõrvalmaitse. Kiidan!

Mustika-Banaani-kaera jogurtismuuti koos chia seemnetega oli minu jaoks jogurtismuuti, millega kangastus mulle kohe selline hea ja eestimaine jogurtismuuti. Olgugi, et banaane meil ei kasva ja chia seemned on ka selline huvitav väljaspoolt meile tulnud maitsenüanss, siis mustikas ja kaer selles jogurtis on täpselt need, mis meenutavad mulle kohe esindatust Eesti loodusest.

Nagu ütlesin, siis kõik jogurtid mulle väga meeldisid ja seega ei ole kolmas koht sugugi kuidagi teistest kehvem. Banaani-mango-ananassi-granadilli jogurt on mõeldud kõigile, kellele meeldivad eksootilisemad puuviljad ning on samuti igati hea kombo, kust igat puuvilja ka kenasti tunda.

Kõikides jogurtites on viljasisaldus 13-14% ehk siis kasutatud on tõesti ka puuvilju. Minu jaoks näiteks on see väga oluline, sest ma pigem ei eelista neid jogurteid, kus on kasutatud vaid mingite puuviljade lõhna- ja maitseaineid. Tooted on 750 grammistes pakendites – hea kaasa haarata. Lisaks väga olulisena: jogurtid on E-ainete vabad.

Nii et kõigile jogurti huvilistele, soovitan neid tooteid mekkida ning minge kiigake kindlasti ka Farmi Facebook’i lehele SIIN!

Lisa kommentaar