Kauge noorus 10. osa

15. juuni pühapäev 2008

Aep! Kirjutan, mis vahepeal toimunud on:

Aktus. Aastahinded sain viied, õhtul oli klaverikontsert, mida tuli ka A. vaatama. Mul läks normaalselt, sain ka seal viied.

Selle nädala alguses käisin viis päeva töölaagris.

 3. juuli neljapäev 2008

Oleme Tallinnas! Esmaspäeval šhoppasime ja tahtsime randa minna, aga ilm läks järsku väga kehvaks. Teisipäeval magasime üheni, siis vaatasime telekat, peale mida hakkasime sättima ja kella neljaks läksime Saku Suurhalli juurde järjekorda. Veerand seitse tehti uksed lahti ja pool kaheksa hakkas esinema Bedwetters. Siis oli paus ning siis hakkas Avril (Lavigne) esinema. Oli väga lahe! Kolmapäeval käisime Vembu-Tembu maal, sõitsime seal põhiliselt põrkeautodega. Õhtul käisime jalutamas A-ga. Täna hommikul tegi A. mulle krepid ja siis läksime kinno “Lõpupidu” vaatama. Pärast läksime Virru ja Kristiinesse. Homme plaanime ka kinno minna ja maale läheme laupäeval.

6. august kolmapäev 2008

Hakkasin täna ühte laulu kirjutama. Viis on olemas ja salmidest on 1 olemas. Hakkan seda varsti vast edasi kirjutama. Tahaks selle valmis saada.

30. oktoober neljapäev 2008

Eelmine reede hakkas vaheaeg. Kõik viied, peale esta, mis tuli neli. Reedel läksime poole päeva pealt Paideses geograafia olümpiaadile. Sain viienda koha. Laupäeva varahommikul läksime perega Rakverre, kus käisime Põhjakeskuses. Täna ärkasin suht vara, kuna pool üheksa oli mul juuksur. Värvisin juuksed tumepruuniks ja tukale lasin teha mürklillad triibud. Siis läksin kosmeetiku juurde. Jube valus oli.

13. detsember laupäev 2008

Reedel oli klaveris heliredelite arvestus. Sain selle viie. Heliredelid olid Fa ja re. Mängisin ka jõululoo ette, mille eest sain viie. Esmaspäeval lähen teist laulu hindele vastama. Täna on mul väike palavik. Mata, füssa ja keemia peaksid see veerand neljad tulema.

0559595073526a 0559593496056d 05595936954641

Lisa kommentaar