Jäämari + 2. advendimäng

Blogisse2Minuni jõudis novembris kast Jäämari jäätistega. Tegemist on täielikult Eesti toodanguga, tegelikult minu enda kodust lausa kiviviske kaugusel asuva ettevõttega, mis toodab imemaitsvaid käsitööna valmistatud jäätiseid. Ma üritan toituda tervislikult ning selletõttu on väga tore, kui ma avastan enda jaoks mõne toote, mida süües ei pea tundma süümekaid. Jäämari jäätised on E-ainete, värvainete, stabilisaatorite ja konsentraatide vabad. 

IMG_4262Jäämari jäätised jagunevad smuutijäätisteks ning teisalt leiduvad ka mõned tooted, mis on valmistatud koos piima ja/või suhkruga. Smuutijäätiste kohta veel huvitavateks faktideks võib pidada, et kasutatakse vaid ehtsaid puuvilju ja marju, puuvilja sisaldus on 75-98%; nad on väga madala rasvasisaldusega ning väga madala energia sisaldusega. Näiteks tavalisel koorejäätisel on 100 grammi kohta keskmiselt 280 kcal, Jäämari smuutijäätistel aga 26-130 kcal 100g toote kohta. Et jäätised oleks magusad, siis kasutatakse magustajatena tavaliselt kas mangot, banaani või agaavi siirupit.

Loetlen ette ka Jäämari jäätiste erinevaid maitseid, mida on väga palju ning valikus on väga mitmeid huvitavaid kombosid: Arbuusi-laimi, karamelline banaan, kiivi-ananassi, kookose-karamell meresoolaga, laimi-kookose, maapähkli, maasika smuuti, maasika-vaarika-mustika, maasika-mango smuuti, magus apelsin, mango lassi pistaatsia pähklitega, mango-vaarika, piparkoogi, röstitud virsik kreeka jogurtiga ja šokolaadi maitselised jäätised. Ehk siis ilmselt oma lemmiku leiab igaüks ning maitseelamusi jagub kauemaks!

Minu kõige-kõige lemmikum on just see maasika-vaarika-mustika, aga kehvemad pole ka mango sisaldusega smuutijäätised. Üldse olen ma suur smuutisõber ja sellepärast need jäätised mulle ka väga meeldivad. Ja mis seal salata… üle poolte jäätistest on juba otsas. Üldse olen ma inimene, kes tarbib jäätist vaatamata aastaajale. Mulle meeldib väga soojas toas, teinekord ka kamina ees, võtta see jäätis ja lihtsalt nautida.

j22mariJäämari on jõudmas ühe rohkemate ja rohkemate inimesteni ning kui soovid näha, kus sinu kodukoha lähedal neid jäätiseid müüakse, siis heida pilk peale SIIA!

Minu Facebook’i lehel on homme käima minemas ka uus advendimäng, seega hoia pilk peal minu lehel www.facebook.com/RenateOfficial

Samuti kiika ka Jäämari Facebook’i lehele SIIN ning nende kodulehele SIIN!

Lisa kommentaar