Kauge noorus 12. osa

23. mai laupäev 2009

Vahepealne kiire kokkuvõte. Käisin vahepeal Otsakoolis. A. ja ta ema tulid kaasa, saatsid mu ukseni ära ja siis läksin esimesse konsultatsiooni kooridirigeerimisse. (Plaanisin sügisest 2009 minna ettevalmistavasse klassi, et siis peale põhikooli Otsakooli õppima minna. Lõpuks käisin küll seal sügisel paar kuud, kuid otsustasin ikkagi ära tulla). Mängisin klaveril koori noote, laulsin neid ja õpetas ka natukene dirigeerimist. Siis läksin teisse konsultatsiooni, klaverisse. Põhimõtteliselt on mul üks kuu aega, et kaks lugu ära õppida ja need lood on puhas klassika, õhh. Peale seda läksin Baltasse, lugesin raamatut, sõin. Varsti tuli rong ja sõitsin koju.

Teisipäeval ja kolmapäeval oli “Aita end ja kaitse teist” laager. Sel aastal öösel nii jube polnudki. Nalja sai palju ja tore oli. Neljapäeval oli maavanema vastuvõtt. Sain seal raamatu. Kuuenda tunni lõpuks jõudsime tagasi, seitsmes tund tegime keemia eksami konsultatsiooni.

Reedel oli klaveris heliredelite arvestus. Sain viie miinuse. Peale koolitunde tegime jälle konsultatsiooni. Täna oli mul kosmeetik, jube valus oli.

Esmaspäeval tuleb jälle keemia konsultatsioon ja teisipäeval on teise tunni ajal eksam (üleminekueksam). Neljapäeval on tutipidu, reedel klaverikontsert. Teisipäeval spordipäev ja kolmapäeval viimane koolipäev!

29. mai reede 2009

Täna on klaverikontsert… Eile öösel oksendasin öösel mingi kuus korda. Läksin kooli ainult tutipeo jaoks, kuna esitasime seal playboxi. Meid võeti hästi vastu. Siis tulin koju tagasi. Enne kooli minemist oli veel väga halb olla ja oksendasin vahetult enne. Kui koju tagasi jõudsin, siis magasin. Lisaks on hakanud selg valutama ja vaikselt tuleb vist nohu ka.

4. juuni neljapäev 2009

Eile käisime Vargamäel “Vargamäe Vabariiki” vaatamas. Tasuta kontrolletendus oli. Lõpetasin kiitusega!

055959433d9db9 055959485b4e72

Lisa kommentaar