Kauge noorus 13. osa

29. juuni esmaspäev 2009

Neljapäeval oli konsultatsioon. Reedel oli solfedžo eksam. Kirjaliku eest sain ühe punkti kümnest. Suulisel null punkti kümnest. Küsiti diktaate, akordide ehitamist, heliredelite ehitamist. Suuliselt pidin ette laulma noodist laulu. (Ma pole kunagi solfedžot õppinud, seega üritasin enne eksamit omale midagagi selgeks teha, aga nagu näha, siis polnud sellest suurt kasu 😀 ) Laupäeval dirigeerimise eksamil läks normaalselt. Klaveri omas ka – sassi ei läinud. Läksin ja proovisin ka pop-jazz laulu sisse saada, aga sinna on väga suur konkurents ja tahtmine. Homme lõunal saab tulemused teada. Ootasin enda järjekorda kuus tundi.

3. juuli neljapäev 2009

Sain eelõppesse sisse! (Sain sisse kooridirigeerimisse). Otsakooli aktus on 31. augustil. Vahepeal oli laulupidu ka, mis oli suht norm. Laupäeval hakkab skautide “suurlaager”.

1. september teisipäev 2009

Pühapäeva õhtuks tulime Tallinna. Olime niisama. Esmaspäeval kell 12 oli mul Otsakooli aktus, mis lõppes 16.00. Siis sõitsin Kristiinesse, kus ootasid mind mu vanemad, kellega läksime mu vaderitele külla. Ostsin ka kooliasjad ära. Täna oli koolis aktus. Mu vend läks esimesse klassi, seega sain ta kooli ette viia. Meil on igapäev 8 tundi, aga reedel 6. Reedel on mul kooridirigeerimise tund Otsakoolis. Peale seda klaveritund. Laupäeval kell 10.00 on hääleseade. Teisipäeviti või kolmapäeviti hakkab olema ka solfedžo. Ega ma tegelikult ei kujuta ette, et kuidas ma jõuan Otsakooli asjus, aga eks näis. Rongis saan ju ka õppida.

25. oktoober pühapäev

Reedel käisin viimast korda Otsakoolis. Otsustasin siiski pooleli jätta. Ma lihtsalt ei jõua üheksanda klassi suure koormuse kõrvalt käia Tallinnas mitu korda nädalas tundides ning nendes ainetes antakse ju ka koduseid töid. Koolitunnistusel oli mul neli nelja: füssa, keemia, mata ja bioloogia.

057622867fdda5 059089973a12af 069568077b618c

Lisa kommentaar