Eurovisioon 2017 klaveril

Kes mu klaverivideoid ja postitusi jälginud on, see teab, et olen sel aastal hoogsalt Eurovisiooni poolfinaliste kaverdanud. Teen siin kohal ühe kokkuvõtva postituse poolfinaalide kaupa ning järjestades esinemise järjekorra järgi. Muidugi kõikidest ma cover‘eid ei teinud – sõelale jäid need, mis mulle endale kuidagi meelde jäid. Kes soovib loost klaverivideot vaadata, see vajutagu sõnale “Klaveril” iga loo nime järel.

Ma pole vist ühelgi varasemal aastal poolfinalistidega nii hästi kursis olnud kui sel aastal. Väga põnev on olnud siiani ning ootan väga poolfinaale. Muidugi kõige rohkem pöidlaid hoian Eestile, aga arvan, et esikoha minu maitse järgi võiks saada Itaalia või Bulgaaria. Kindlat edasipääsu esimesest poolfinaalist ennustan Rootsile, Belgiale, Austraaliale ja Azerbaijanile. Teises poolfinaalis Eestile, Serbiale, Makedooniale ja Bulgaariale. Eks vaatame siis palju täppi läheb!

1. Poolfinaal

2. poolfinaal

Juba finaalis:

Lisaks Venemaa laul, kes otsustas sel aastal poliitilistel põhjustel eemale jääda: Flame Is Burning (Klaveril)

Lisa kommentaar