Kauge noorus 16. osa

1. märts esmaspäev 2010

Oijaa kui palju on teha pidevalt. Sel nädalavahetusel käisin linnas. Hakkasime järgmist laulu edasi tegema. Selle nimeks on “Hasart”. Dnb taoline moodustis tuleb. Reedel on esimene esinemine peale Winterjam’i, Raplas. Esitan seal kaks laulu “Paanika” ja “Sõnu Pole Vaja”. Siis järgmisel nädalavahetusel on Paides näitepäevad ja peale seda juba vaheaeg. Praegu hakkan õppima.

28. märts pühapäev 2010

Vaheaja viimane päev. Mul pole elu sees ühtegi vaheaega nii kiiresti läinud. Reedel käisin Tallinna 32. Keskkoolis katsetel. Sain estas 6,5 punkti, matas 8 ja inkas 5 punkti kümnest. Tunnistusel oli mul muidu kolm nelja: mata, keka ja ajalugu. Aprilli esimestel nädalatel peaks tulema nimekiri neist, kes kutsutakse 32. Keskkooli vestlusele. Laupäeval oli Õismäel ka katsed, sain 20,5 punkti testis ja 30 punkti vestlusel 30st. Pühapäeval olin kodus. Esmaspäeval läksin jälle linna. Käisin stuudios. Olin päev otsa söömata, süda läks pahakas ja sellepärast oksendasin öö otsa. Järgmisel päeval oli täiesti normaalne olla. Läksin stuudiosse. Sain kaks laulu sisse lauldud. Kolmapäeva õhtul tulin koju. Neljapäeval oli tantsuring, peale seda bändiproov. Kella seitsmeks õhtul jõudsin koju. Reedel oli Paides kosmeetik ja juuksur, värvisin juuri. Laupäeval läksime A.-ga linna. Läksin stuudiosse uuesti ühte laulu sisse laulma. Õhtul tulin koju. Täna olen niisama, homme on bioloogias töö. Kolmapäeval on sünnipäev! Reedel ja laupäeval peame K.-ga koos sünnipäeva noortekas.

12. mai kolmapäev 2010

Õudne, ma ei suuda oma elu enam siia kirjutada 😀 Pean netis blogi, nii et sealt leiab nüüd minu mõtted ja tegemised.


05908999588361 06248109514407

Lisa kommentaar