Märtsi lõpu lühiülevaade + klaverivideod märts 5

Ja saabki jälle läbi üks kuu ja oleme taaskord suvele veidi lähemal. Oh, kuidas ma ei jõua ära oodata! Viimane nädal on möödunud märkamatult nagu ka enamus teisi nädalaid 😀 Toimetamist ja tegutsemist on palju. Aga pikka juttu ma täna ei tee ja alustan kohe:

Esiteks on mul väga hea meel, et Kapriizi uus laul “Anda End”, mis on minu kirjutatud, on väga hästi vastu võetud. Kuula seda uuesti SIIT! Samuti on mul hea meel selle üle, et praegu on nagunii väga palju muusikat minu ümber – vaikselt hakkame timmima albumi lugusid, ent palju materjali on tulemas ka teiste artistide esituses. Ühte uut laulu saate juba arvatavasti üsna pea kuulda! Olen hetkel ka olnud rohkem kirjutamise lainel, seega tunnen, et uut materjali tuleb hoogsalt peale.

Detsembri alguses oli minu viimane avalik tavapärane esinemine. Vahepeal on jäänud veel üks kinnine pidu ning üks formaadiväline esinemine koos klaverisaatjaga. Uuesti lavalaudadele olen tulemas jaanipäeval, aga ütlen ka juba ette ära, et see suvi tuleb rahulikum ning võimalik, et ka sügis. Plaan hetkel veidi rahulikumalt võtta ja esinemiste tihedust vaatame pigem jooksvalt.

Lõpuks olen end läbi närinud ka “Prohvet Maltsvetist”. Kui kokku võtta see raamat, siis ütleksin nii palju – süžee oli tegelikult hea, teostuse üle nuriseksin. Näiteks ei meeldinud mulle need pikad heietamised prohveti usuteemadel, samuti väljarände teemadel. Oleks võinud need asjad palju lühemalt kokku võtta, ma arvan, et vähemalt mingi 1/3 raamatust oleks saanud võtta vähemaks ja sellega oleks raamat ka ladusamaks muutunud (raamatus oli ca. 700 lehekülge) Kui olid igapäeva toimetuste/suhete kirjeldused, siis läks raamat kiiresti ja põnevalt ja siis vahepeal tuli jälle mitu peatükki jauramist, mis kohe üldse ei tahtnud edasi liikuda. Siiski aga tore, et suutsin end sellest läbi lugeda, kuna see puudutab ka minu kodukanti ja hea on endale nii lähedastest asjadest veidike rohkem teada. Illustratsiooniks üks tore pilt ka siia 😀

Arvasin, et enam Eurovisiooni videoid ei tee, aga juhtus nii, et siiski tegin veel kaks tükki ehk siis kokku tervelt 29 videot, mida uudistada saab. Kõik videod on nähtaval SIIN! Ja need kaks uut siis siia postituse lõppu on sellised, esimene Armeenia oma, teine Kreeka:

Rohkemat praegu polegi, aga tuli veidi jutu tuju. Soovin teile aga imeilusat kevadet. Ise tunnen uut hingamist, rõõmu, sära. Elu on ilus!

Lisa kommentaar