Mai 2018 – albumijutud #1

Uut muusikat teiste artistide esituses! Dolorese esituses on ilmunud laul, mis pärineb minu sulest, kuula seda SIIT! Samuti on ilmunud uus laul Rita Liiveril, ent selle loo puhul olen vaid eestikeelsete sõnade autor, kuula SIIT!


Blogi MuusikaPlaneet külastajad hääletasid mind seitsmendale kohale parima alla 30-aastase lauljatari valimises. Aitäh! 🤗
https://muusikaplaneet.wordpress.com/2018/05/17/alla30gallup/


Ma olen nii õnnelik, et mõnus soe suvi on lõpuks jõudnud meieni! Sellise mõnusa tundega olles ilmus ka üks päev taevasse selline tore pilveke nagu ülalt näha 😛 Aga… tere! Pole ammu siia kirjutanud. Kuigi olen viimased kuud üsna rahulikult võtnud, siis ikkagi üht-teist on pajatada ka.

Alustan sellest, et viimase kuu jooksul oleme peamiselt tegelenud kahe loo kallal – #SOS ja ühe uue kallal, millest varem blogis pole juttu olnud – #PP. Minu viimasest singlist on möödas juba üle aasta (“Suveõhtud”). Kuna olin nagunii tempo maha võtnud ja “Suveõhtutel” keris väga hästi (kusjuures on viimastel nädalatel taaskord oma elu elama hakanud), siis ei kibelenud ma ka uut laulu välja andma. Nüüd aga tunnen üha enam, et tahaks midagi uut teie ette tuua. Olen palju muusikat andnud piltlikult välja läbi teiste artistide, aga nüüd hakkan tundma, et tahaks ka lõpuks enda nime alt midagi välja anda. Minu jaoks need lood, mis ma olen “kõrvale pannud” enda jaoks ja mis ma “annan teistele” on erinevad. Nende lauludega, mis ma nö. raatsin ära anda, ei ole mul tekkinud seda mingit hingelist sidet, mis on tekkinud nende lauludega, mida ma mingi hinna eest ära anda ei taha. Mulle tundub, et nende lauludega olen hakanud aja jooksul seda hingelist sidet tundma ka tugevamalt kui mõne looga paar aastat tagasi. Mõni nendest lauludest, mida albumi peale plaanime panna, on mul olnud ootel juba 1,5-2 aastat.

Nendest lauludest lähemalt rääkides. #SOS oli algselt plaanitud suvesingliks, aga arvan, et see jääb nüüd hoopis järgmist suve ootama, kuna laul veel nii pea valmis ei saa. Seda seetõttu, et kaasan sinna laulu ka ühte räpparit ning kogu selle räpi istutamisega laulu sisse läheb veel aega ja enne ilmselt jõuab suvi juba esimese kolmandiku peale ja siis ma ei näe enam mõtet suvelaulu välja anda 😛 Laul #PP on umbes 60% valmis, seega palju on tehtud, aga ikkagi palju ka veel teha. Hetkel on stuudio, millega ma koostööd olen teinud juba kaheksa aastat, ka kolimisel, seega seetõttu veidi asjad hetkel seisavad, aga peagi läheme ikka kiiremas ja produktiivsemas vaimus edasi.

Aga et millal siis järgmine laul? Endiselt ei tea öelda 😀 Kujutan ette kui igav seda lugeda võib olla, aga tõesti antud hetkel oleneb nii mitmest asjast. Ühe üritusega seoses on mul suvel välja tulemas ka üks promosingel, aga ma ei oska hetkel öelda, et kas see ongi juba see järgmine laul või tuleb enne seda ka veel miskit. Eks selgub! Kuna see promosingel aga peab igatahes välja tulema, siis kui mitte enne, siis augustis kuulete ikka uut muusikat.

Kes varem on mu postitusi lugenud, see teab, et neid laule vorbime praegu just uue albumi eesmärgil. Tegemist on veel palju-palju, aga vähemalt asjad vaikselt liiguvad. Hoian teid kursis! Mõned nädalad tagasi maandusin ka esimest korda peale mitmete nädalate klaveri taha. Olin varasemaga võrreldes jätnud sisse üsna pika pausi, aga hea meel oli taaskord neid klahve klõbistada.

Aga mis seal ikka. Kindlasti pean nüüd hakkama oma esinemiskava üle vaatama. Kindlasti tuleb mingeid muudatusi sisse ning 22. juunil olen üle mitme-mitme kuu taas laval (Kose Jaanituli 2018). PS! Minu Facebook’i lehel on ka üks piletimäng käimas, mine vaata www.facebook.com/RenateOfficial

PS! Endiselt on võimalik soetada allolevatel piltidel olevaid riideid (ja lisaks veel paljuid teisi) Sits ja Sats moetäikast Tallinnas. Minu boksi number on 120! Hinnad väga head!

Lisa kommentaar