Kiiruudised

Esinen: 1. september Paide Spordihall


1) Mõningad kiiruudised tänasesse postitusse. Esiteks kõik kes on ilma jäänud minu autogrammiga plaadist, siis minuni jõudisid veel mõned plaadid, seega loe lähemalt SIIT ja kui soovid plaati tellida, siis kirjuta mulle postkasti!

2) Juba sel pühapäeval esinen Vaba Rahva Laulul, mis toimub seekord Paides! Olen ärevil, kuna see on esinemine väljaspool minu mugavustsooni. Olen harjutanud ka ühislauluks, mida pärast kõik koos esitame ning muidugi ka enda lood üle vaadanud.

3) Hetkel olen jõudnud sellisesse faasi, et nüüd ei jõua ma enam ära oodata, et saaksin teile oma uut materjali esitleda. On olnud pikk paus, kogutud palju uusi mõtteid, kirjutatud palju laule, saanud endas rohkem selgusele, seega kõik see tahab juba tulla välja teile näitamiseks! Ent siiski…. läheb veel aega 😀 Aga varsti! “Suveõhtud” on kogunud omale vahepeal 2 miljonit vaatamist, mis on minu senine rekord! Ei ole välistatud, et enne minu enda lauldud laule tuleb minu laule välja võib-olla taaskord teiste artistide esituses. Olen igatahes kirjutanud küll nii mõndagi, mille kallal töö käima peaks. Seega liigun igas suunas.

4) See suvi on olnud nii mõnus ja on saadud seda päris mõnusalt nautida. Loodan väga, et sügis tuleb ka soe ja mõnus, aga nii kahju, et varsti terendab juba sügis 🙁 Sellegi poolest, nautige veel kuniks saate!

Lisa kommentaar