Veidi kiireid pajatusi + UUS LAUL!

Hageri esinemine liikus 9. märtsi pealt 29. märtsi peale!


Teen täna sellise kiirema kokkuvõtte enda tegemistest. Olen käinud joogas ja laulutundides. Olen võtnud endale ka lugemiseks uue raamatu, milleks on elulooraamat Tchaikovskyst.  Juba mõnda aega tagasi mõtlesin, et tahaks end vahelduseks viia kurssi ka veidi vanema aja muusikutega. Nii põnev on lugeda ka sellest eluolust, mis tol ajal oli. Põhimõtteliselt on ju sellised muusikud tänapäevaste produtsentide eelkäijad, lihtsalt kõiki asju kirjutati paberile, mis tundub niiiii ulme! Aga kihvt. Nagu ikka, kõrvale kuulan muusikat ja loen.

Viimase nädalaga oleme tegelenud ühe loo kallal, mis on valminud turbokiirusel. Mõne lauluga kuidagi on nii, et saadad produtsendile ära, produtsent saadab juba varsti sulle tausta esimese mõtte vastu, siis vahetate tagasisidet, siis tulevad uued versioonid ja niimoodi saigi selle uue loo taust juba mõne päevaga üsna valmis. Käisin üle-eile ka juba selle vokaale salvestamas stuudios ja pean korra veel minema (see ei ole see laul, mida siin postituses jagan). Võin öelda nii palju, et tegu sellise lihtsa ja lõbusa looga ja see laul tuli minuni ka väga õigel ajal, kuna mul on stuudios tegemisel hetkel üsna palju selliseid laule, millel on üldse teistsugusem, võib-olla ka veidi tõsisem sisu, aga praegusel ajal tundsin, et ma tahaks väga mõnda sellist head-lihtsat laulu teha, nagu oli “Suveõhtud” või “Ping-Pong”. Ja nii ta tuligi. Refrään sündis juba tegelikult mitu kuud tagasi, aga selle looga läks nii nagu mul varem ka mõne lauluga on olnud, et justkui üks hea osa laulust on olemas, aga salme jm pole. Lasingi siis asjal enda jaoks “seedida”. Kirjutasin sinna erinevaid salme, kuniks jõudsin siis omast arust selle õigeni ja panin loo enda jaoks lukku. Igatahes… loodetavasti vaid mõned nädalad veel ning saate minult kuulata ka midagi lõbusat-tempokat!

Eile avalikustasime me ka ühe teise loo, seda siis pigem eriprojektina Vabariigi aastapäeva puhul. Saate seda kuulata siit alt. Ning see on sellele tulevasele laulule just selline heas mõttes vastandlik, pigem tõsisema sisuga ning taust ka täiesti erinev.

See laul sai tegelikult valmis juba ka päris ammu. Vist eelmisel aastal? Aga siis panime ta ootele. Kuna nüüd kohe Vabariigi aastapäev tulemas, siis tundus just õige aeg see viimaks välja anda 🙂

Samuti on Tallinna inimene ja soovib veidi uudistama minna, siis endiselt on Sarapuu Kirbukas müügil minu hästi hoitud ja ka uued riided. Boksis nr. 265!

Lisa kommentaar