Suve avapeod 2019 + veidike uuest laulust

Aeg on lennanud nõnda kiirelt, aga lõpuks olen saanud mahti lõpetada ära see postitus, mis pärineb suve avapidude nädalast. Tolle nädala reedel toimus Põlvas suve avapidu, kuhu läksime juba varakult kohale.

Tegin ära heliproovi, hakkasin sättima ja esinemist ootama. Esitasin ka enda uut laulu #K7, mis loodetavasti varsti teie ette jõuab. Samuti esitasin seda laulu ka järgmisel päeval Märjamaal, kus samuti oli suve alguspidu ning seal toimus selle loo tarbeks ka väike filmimine. Plaanis siis laulule seekord natukene “liikuvam” visuaal anda 😀 Tänaseks päevaks on laul ka täiesti valmis saanud, vaja vaid see video valmis saada – arvan, et see juhtub umbes kuu aja jooksul.

Muidu olin mõlemal üritusel esimene esineja, mis siis tähendas ühtlasi seda, et tantsuplats oli alguses tühi. Põlva esinemise ajal tuli rahvast platsile juba päris alguses ning üllataval kombel läks väga hästi peale “Tantsib Tüdruk”, mille sõnad väga paljudel peas olid. Märjamaal tuldi tantsima pigem kava lõpu poole – siis kui hakkasin “Suveõhtuid” esitama. Küll aga meeldib mulle vara esinemise juures see, et saab normaalsel ajal magama 😀 Kuigi ei ole minu jaoks probleem ka esineda öösel, kuna see käib lihtsalt mu elukutse juurde, aga kui potsatab selliseid varasemaid esinemisi, siis on ikka vahelduseks hea meel.

Muidu läksin küll üsna peale enda esinemisi minema, ent selleks ajaks oli juba näha, et üritustel oli palju-palju rahvast ja hiljem piltidelt-videotelt oli näha, et üritused olid tõesti vägevad. Olen saanud suve avapidudel esineda juba päris mitmel aastal ja loodetavasti tekib tulevikus seda võimalust veelgi.

Peale suve avapidusid olen toimetanud kõigega, mis ühele mõnusale suvele kohane – palju õues olemist, jalutamist, aiatööd, veidi ka ringisõitmist. Selline hea “vaba kava”, ent sellegi poolest läheb aeg nii kiirelt. Olen ülimalt tänulik ja rõõmus jätkuvalt ka selle üle, et minu ümber on palju inimesi, kellel endal ka lapsed – nii vahva on neid koos toimetamas näha.

Vot selliselt “voolavalt” on minu suvi senimaani läinud. Homme hakkab peale jaanitrall – mõnel pool vist isegi juba täna, aga homme ehk saan ise ka kuskil end näole anda 😀 Vahepeal on valmis saanud ka ühe teise artisti laul, millele mina kirjutasin eestikeelsed sõnad, kuula SIIT!

Aga hetkel siis nõnda ka lõpetan. Loodetavasti järgmises postituses saate juba kuulda/näha minu uut laulu, seniks kuulake veel vana SIIT!

Lisa kommentaar