Tagasivaade sellele aastale

Tervitused taaskord! Kätte on jõudnud siis see sügise osa, mis pole enam ilmselt niivõrd soe ja lihtsalt jahedam, vaid niiske ja külm. See on see aeg aastas, mis mulle ilmselt meeldib kõige vähem 😀 Ootaks, et lumi võiks juba maha tulla. Pean tõdema, et ega ma seekord väga pikka juttu ei ajagi. Viimaste nädalatega on muidugi minu elu väga palju muutunud, aga rohkem eraelulises mõõtmes. Ehk et oktoobri viimased nädalad möödusid suures ootuses ja novembri algus on möödunud kiirelt, uue ilmakodanikuga tutvudes. Nimelt siis on meie peres sirgumas nüüd ka üks väike poisipõnn.

Muusika osas, olen varasemalt ka lubanud, et varsti annan uued singlid välja, aga millal täpselt, seda ei julge veel kindlalt endiselt lubada. Loodan lihtsalt, et ikkagi juba üsna pea. Samuti on peagi jõulud käes, seega kes otsib jõuluvana kingikotti kingitust, siis panin käima väikese jõulukampaania, mille raames saab minu kõige viimast ja ka eelmist plaati osta soodushinnaga!

Kevadel oli koroona ja suvel ühel hetkel jäin ma dekreeti, seega sel aastal olen ma ekstra vähe esinenud. Nüüd talve hakul on asjad muidugi jälle keerulised – ilmselt väga avalikke üritusi ei korraldata ja tervise huvides püsivad inimesed ka rohkem kodudes. Seega minu jaoks on olnud see poolaasta natukene passiivne. St. et peale albumi välja andmist olen ka teadlikult natukene tempot maha tõmmanud, sest nagunii esineda ei saa ühel või teisel põhjusel ja seega olen ka natukene muusika osas tagasi tõmmanud. Üht-teist olen teinud ikkagi, aga ilmselt pole ka uute laulude välja andmisega hetkel nii kiire olnud kui varem. Loodan aga et kevadel-suve alguses on võimalik ikkagi taas lavalaudadel olla. Siis on tegu minu kõige pikema pausiga, mis olen lavalt eemal olnud. Aga eks siis ole ka kindlasti eriti hea tunne lavale tagasi minna 🙂 Mul kipub ikka alati mingi plaan silme ees olema ja ootan juba väga, et saaksin ka täiesti uusi, varem mitte kuulda olnud laule teiega jagada!

View this post on Instagram

Jäin täna mõtlema, et tegelikult ei olnudki see üldse veel väga palju aega tagasi kui pakiautomaadid alles tulid ja ka mina olin üks neist, kelle jaoks alguses see tundus veidi võõras, aga aastatega on see muutunud teenuseks, ilma milleta kauba tellimist enam ette ei kujutakski. 📬 Täna tellin enamuse oma kaubast just @omnivaeesti pakiautomaati ning eelistan seda just sellepärast, et saan autoga ruttu automaadi ette vurada, paki välja võtta ja edasi sõita. • Küll aga tellitakse tänasel päeval läbi e-kaubanduse nii palju pakke, et selleks, et ka kõik teised oma pakid õigel ajal kätte saaks, ole pai ja mine oma pakile järele juba nelja tunni jooksul! ☺️ • #omniva #rõõmutoojad #jagamerõõmu #teemeruumi #ad #dealfrompromoty

A post shared by 𝐑𝐄𝐍𝐀𝐓𝐄 | 𝐄𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐋𝐚𝐮𝐥 𝟐𝟎𝟐𝟎 (@renate.saluste) on

Eks muidu kulgeme siis vaikselt edasi. Minu igapäeva eesmärkidesse kõik edaspidised päevad kuulub kõva lehtede riisumine, sest neid on paaalju. Loodaks, et enne lund saab aia korda 🙂

Lisa kommentaar