Toimekate päevade toit + nokitsemisprojekt + üks uus laul

Viimased nädalad on nii tohutult kiirelt läinud, et kalendrisse vaadates tuleb muie näole, sest minu lemmikaeg aastas on juba varsti kohal – kevad-suvi! See nädal on veel eriti toimekas olnud ja seega olen väga tänulik, et sain katsetada Põhjala Cateringi loodud Foodcit-i, sest need toidud andsid mulle igasse päeva juurde seda väärtuslikku aega, mida vahest on nii raske kuskilt juurde pigistada. Kuigi mulle süüa teha meeldib, siis vahelduseks oli see hea retk, mida ette võtta. Sain kõik õhtusöögid tehtud umbes 25 minutiga, millest reaalselt toimetamise aega oli umbes paar minutit – toit ahju, salat ja kaste kaussi, laud katta ja valmis! Kujutab see Foodcit endast siis seda, et kuller toob sulle koju nelja päeva erinevad toidud (kahele või neljale inimesele, olenevalt kuidas tellid) ning need toidud on juba Põhjala Cateringi kokkade poolt valmis tehtud – sinul jääb üle ainult vajalik toit ahju visata ning ülejäänud koostisosad serveerida taldrikule. Ülimugav viis, väga maitsvad toidud ja tegu on ka kvaliteetse toorainega. Kõik toit on tehtud nende cateringi köögis vahetult enne laialikandmist. Nii et mine vaata ja leia endale sobiv: www.foodkit.ee

Ja kes soovib, saab ka loosiõnne proovile panna – Minu Instagram’is käib järgmised 6 päeva auhinnamäng, kus üks õnnelik saabki endale 4 erinevat toidukorda neljale inimesele, kokku 16 portsjonit! Vaata SIIT!

Hiljuti sain valmis ka enda viimase nokitsemisprojektiga. Eesmärk oli kogu söögitoa mööbel “üle vuntsida” ning vitriinkapi valmis saamisega see peatükk ka valmis sai.

Vahepeal oli teadaolevalt ka vastlapäev. Olen eelnevatel aastatel ka kukleid kodus teinud, aga pärmitaignaga olen ma sõbraks saanud vist alles sellel aastal. Hakkavad juba enam-vähem kukleid meenutama 😀

Ja lõpetuseks, ühele loole tegin vahepeal eestikeelsed sõnad, saad kuulata SIIT!  Enda muusikat loodan ka varsti taaskord välja anda, aga senikaua kuulake viimast üllitist SIIT!

Lisa kommentaar