Juunikuu toimetusi!

Tervitused kõigile! Jaanipäeva-periood on mööda saanud ning lisaks igapäeva toimetustele oleme saanud ka natukene vabamalt võtta ja tagasihoidlikes seltskondades jaanipidusid pidada. Tegelikult enamus suvest on ju alles ees, aga sellegipoolest on naljakas mõelda, et nüüd hakkab õhtuti jälle tasapisi hämaramaks minema. Üritan ikka nautida ja võtta sellest imelisest ajast praegu kõik, mis võtta on! Varsti on nagunii jälle see pikk ja pime periood, seega tuleb ennast praegu korralikult täis laadida.

Alustan sellest, et mul oli hiljuti esinemine Kose Jaanitulel. See oli mu esimene esinemine üle väga pika aja. Kui täpne olla, siis viimati esinesin eelmise aasta märtsis. Vahepealsesse aega jäi pandeemiat oma erinevate lainetugevustega ning ka minu beebipuhkus. Kuigi praegu on “piirangud veel peal”, siis loodan, et kui suve poole asi veel paremaks läheb, siis saab ehk veel siin-seal esinetud. Kindlasti hoian teid kursis! Päringuid on igatahes tehtud küll.

Esinemisest rääkides. Tundsin, et alguses ei saanud vedama, pärast pidama. Eks kaua polnud saanud laval olla ja kuigi hea ja tore oli lõpuks seal olla, siis siiski tunnen, et ei saanud ennast alguses kohe käima. Tean tegelikult ka, kuidas olukorda oleks saanud parandada ja võtan endale järgmiseks korraks siit üht-teist kõrva taha. Kuid sellegipoolest – oli väga tore, nägin paljusid inimesi, keda polnud ammu näinud ja omamoodi teraapiline on ka see esinemiseks valmistumine. Teed ennast korda, häälestad esinemiseks, mõtled asju läbi. Ma polnud seda ammu teinud ja see tekitaks minus mõnusat nostalgiat.

Suurema osa päevast veedame aga endiselt õues. Kasvuhoones viljad aina kasvavad suuremaks ning eriti suur taim on just nendest taimedest, mis sai kevadel seemnest aknalauale kasvama pandud ning nüüd vilja kannavad. Õues täna saan esimese pika kurgi juba võtta (pilt on tehtud 3 päeva tagasi ja selle ajaga on ta oma kasvu täis kasvanud).

Hiljuti hakkasime vedama kasvuhoonesse ka tilkkastmissüsteemi. Täpsemalt, sain kingituseks akvedukteesti.ee -lt Claberi tilkkastmissüsteemi. Claberilt juhtus meil varasemalt ka erinevaid aiatooteid olema. Eks mõni järgmine kord saan juba muljetada siis sellest, kuidas on kogemus, aga kuna kuumal-kuival päeval võtab aiamaa ja kasvuhoone kastmine kokku ca 1,5 tundi (+ aias on veel ka lilled vaja kasta), siis loodan väga, et tilkkastmissüsteem päästab päeva 😀 200 liitrit vett suure tünni vahelt kastekannudega uhada võtab päris läbi küll. Kui hakkas nüüd huvi pakkuma, siis see ja palju muid tarvilikke tooteid aiamaale leiad http://akvedukteesti.ee/e-pood

Kui jutt veel tagasi üldiste toimetuste juurde tuua, siis pidevalt on ikka nii, et saan miskit oma to-do listist maha tõmmata ja siis kaks asja tuleb asemele 😀 Hiljuti värvisin ära ka ühed meie vanemad pingid ning peagi ootab ees laste mängumaja värvimine. Samuti tahan aiamaale rajada mustika- ja metsmaasikapeenra. Aiamaal on ka üleüldiselt omajagu korrastustöid vaja teha, nii et tegutsemist on!

Tuletan veel ka meelde, et veel loetud päevad, kuni 30.06, kehtib kood “renate15Kärcheri kodukasutaja toodetele e-poes (LINK!), mis annab -15% kõikidelt tavahinnaga toodetelt. Kärcheril on üldse veel palju teisigi häid tooteid, seega kasuta võimalust!

 

Lisa kommentaar