Mina porgandipeenras

Mina siin 🥕 porgandipeenra 🥕 vahel! Lisaks porganditele noppisin paar Biotta toormahla ka! 😁 Kellele meist ei meeldiks ilus kuldne jume… Aga et seda hoida, siis porgandimahl on selleks imehea moodus. Biotta porgandimahl on 100% naturaalne, on valmistatud mahedalt kasvatatud porganditest ning Biotta mahlas on tänu aeglasele pressimismeetodile ka palju kasulikke kiudaineid! Lisaks on mahlad piimhappega fermenteeritud, et keha suudaks neid paremini omastada ning ajalugu on sellel brändil ka pikk – mahla toodetakse juba aastast 1957. Ühte pudelisse on kenasti mahutatud kaheksa porgandi mahl ning sellisel kuumal suvepäeval on see külmkapist võetuna väga hea karastus.

www.astri.ee veebipoes on Biotta porgandimahl ka kenasti välja toodud ning ostes kaks mahla, saad kolmanda tasuta! 😎

Ja siia lõppu üks meeldetuletus iseendale, miks suvel ei ole vaja trenni teha.

Lisa kommentaar