Teekond Ferla imejoogiga

Kes on mind Instagramis jälgimas, see ehk mäletab, et jaanuari lõpus alustasin ma ühe huvitava imejoogi tarbimist ning olen seda teinud tänase päevani. Nimelt jutt siis Ferla fermenteeritud köögivilja joogist. Mina ise olen väga seda usku, et meie tervis ja ka heaolu tunne, jõud, tahe tuleb paljuski meie soolestikust. Kui tarbime ebakvaliteetset toitu, siis kajastub see kohe meie olemuses ning tihtilugu pole meil ka siis nii palju energiat kui me sooviks. Ma ei ole kindlasti ka inimene, kes igapäevaselt suudaks täiesti tervislikult toituda, kuid siiski mingid põhimõtted olen endale võtnud ning üritan sööki teha pigem otse toorainest, kui et ostan valmistoitu. Sellegipoolest, ei tee paha teha organismile aeg ajalt korralik puhastus- ja varudetaastamiskuur ning kuna viimase poole aasta jooksul olin väga mitmeid kordi haige (ja pooltelt kordadel ka üsna kurnavalt haige), siis tundus loogiline võtta ette Ferla köögivilja joogi tarbimine, et siis näha, kuidas see minu organismi turgutab ja mõjub.

Tegu on joogiga, mille sisalduseks on vesi, kapsas, peet, porgand, pohlad, juuretis, himaalaja sool ning probiootiline juuretis. Häid baketerid joogis on rohkem kui üheski teises Eesti probiootilises toidus. Jook ise on hapu ning kui esimesed päevad oli seda lihtne juua, siis mingi aeg tundsin, et hakkas natukene vastu, kuid sellegipoolest jätkasin oma teekonda. Siis mõnda aega hiljem märkasin, et väga ei pannudki enam tähele, et maitse hapu on – olin ära harjunud ja hommikune 100 ml läks alla nagu niuhti.

Fermenteeritud toit aitab taastada soolestiku loomulikku mikrobiootat, omab põletikuvastast toimet ning toetab keha isepuhastumisprotsesse. Paar nädalat tarbimist ning paningi tähele, et seedimine oli tuntavalt kiirenenud. Julgustava sõna võin ütelda ka kõigile neile, kes ehk unustaksid iga päev seda juua – ei ole hullu, mul tuli ka ette päevi, kus unustasin, kuid kohe järgmisel päeval sai viga parandatud ning usun, et kehas toimuvad protsessid läksid siiski kenasti edasi.

Joogil on muidugi väga ilus värv. See on tulnud joogis olevast peedist ning kõik joogi koostisosad (välja arvatud sool) on pärit Eestist, Võrumaalt! Mina ise tarbisin jooki hommikuti, enne sööki ning niimoodi seda ka kõige enam soovitatakse teha. Kuid sa võid seda segada ka enda smuuti sisse või lahjendada veega. Piisab 100 milliliitrist päevas.

Kellele samuti sellised terviseteemad südamelähedased on ning hakkas rohkem huvi pakkuma, siis SIIT lehelt saad omale soetada omaenda Ferla joogipaki. Koodiga RENATE20 saad ka soodustust 🙂 Ja see ei ole veel kõik! 😀 Lisaks annab Ferla enda Instagramis iga kuu lõpus kuni jaanipäevani ära 3 liitrit Ferla mahla, seega jälgige kindlasti ka nende Instagrami!

Lisa kommentaar