Kevad tule rutem

Need viimased “talvekuud” on sel aastal kuidagi eriti rasked. Aga ma kujutan ette, et kui see soe kevad ja suvi lõpuks käes on, siis ei ole minu õnnel vist otsa ega äärt. Kui on viimastel päevadel siin päikselised ilmad olnud, siis tuleb lihtsalt selline suve igatsus, et hoia ja keela. Tahaks loota, et äkki kuu aja pärast on juba ilmad väheke soojemad ja pooleteise kuu pärast sulab lumi? Tahaks väga loota!

Minu veebruar on möödunud toimekalt. Ühel nädalavahetusel käisin ühel eraüritusel ning järgmisel Võrus, Club Tartus esinemas. Viimasest on siin all ka väike video:

Samuti enne oma eraesinemist tegin üle väga pika aja ühe Facebook live video. Seda saab vaadata siit:

Muidu oli veebruari algus väga intensiivne. Tegelesin väga palju sisuloomega ja esimest korda ka väga suures mahus sellise sisuloomega, kus kaks firmat palusid teha neile sisu, mida nemad siis ise saavad enda kontodel edasi kasutada. Seega läks sinna alla väga palju aega, aga see õpetas mind väga palju ja selline mugavustsoonist välja astumine ongi minu jaoks see, kus ma üldse midagi uut õppida võin. Sain nii mõndagi uut monteerimisvallas teada, aga nüüd naudin seda, et saab veidi vabamalt võtta. Selle reklaam-sisuloomega kipubki nii olema, et kui küsitakse, siis küsib kohe 7 firmat korraga ja kõik tahavad üsna kiiresti oma sisu kätte saada, seega kipub see periood olema üsna intensiivne. Eks ma ikka katsun neid töid ja tegemisi hajutada ja õpin ka alles selles valdkonnas.

Siiski olen tegelenud ka palju endale meelepärasega, näiteks alustasin seemnete külvamisega, millest räägin lähemalt siin videos:

Ja kokkamine on mulle ka muidugi alati meeldinud, seega sain ühe kiire video teha kolmest toidust, mida saab teha Tefali Optigrilliga.

Nagu eelmises postituses mainisin, siis teeme stuudios ka uusi laule. Tänaseks päevaks on kaks laulu täiesti valmis saanud. Samuti on valmis saanud üks laul ühele teisele artistile, mille välja tulemist ja valmimist olen ma ilma naljata oodanud ja lootnud juba pea kaks aastat. See on minu jaoks olnud üks väga suur ja eriline projekt ja kõik veel täiesti valmis ei ole, kuid loodan siiski ka selles osas Teie ette varsti midagi uut tuua. Enda lauluga teen aga ettevalmistusi selleks, et see varsti loodetavasti välja anda!

Minu Instagramis läks käima auhinnamäng, kus lausa kolm õnnelikku võidavad endale Kekkilä-lt stardikomplekti kevadiseks külvamiseks: Külvi- ja pikeerimismulla ning Istikuväetise. Vaata lähemalt SIIT!

Muus osas, eks katsun enne kevadisi toimetusi veel palju klaveri taha sattuda, poputan muidugi oma taimi – just hiljuti istutasin mitu toataime ümber ning ka tomatid sai nüüd suurematesse potsikutesse kolitud. Natukene on kodus ka veel värvimistööd, kuigi pean tõdema, et praegune projekt sai ikka nii suur ette võetud, et motivatsioon on täiega maas 😀 Lugemiseks võtsin elulooraamatu Elton Johnist. Nimi, keda me kõik teame, aga võib-olla kõiki tema laule ning tema nime ei pane kokku. On huvitav avastada, kui palju ta tegelikult laule on kirjutanud. Ja muidugi valimised on ju juba käimas, seega minge ikka kõik valima!

Lisa kommentaar